Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydin
Ilk yarida 5 0 one gectigimiz ikinci yarida full genclerle oynadigimiz bir mac olur umarim
polyanna.webp

Sörloth'un gelmeme sebebi belli oldu sanırım. Lepizig'ten teklif gelmiş. Gidiyor büyük ihtimal. Kuzeyliler de böyle yapacaksa biz bitmişiz.
Adam hakli ama, leipzig gibi takimdan teklif gelmis, teklif oldukca iyi hem kendi hem ts icin, şl/bundesliga vitrini. Orda da perfomans gösterse biliyor bayerne falana kapak atacagini

Sörloth'un gelmeme sebebi belli oldu sanırım. Lepizig'ten teklif gelmiş. Gidiyor büyük ihtimal. Kuzeyliler de böyle yapacaksa biz bitmişiz.
bence sorun trabzon şehri

iyi performans gösteren kaçıyor yıllardır. havasıda kötü full nem haftanın 5 günü yağmur.

Pastore son yıllarda 8 numara gibi oynuyor daha doğrusu sol iç/sağ iç oynuyor.

Pastore bu sene 2 kere kemik ödemi sakatlıpı yaşamış. O illet bi kere geldi mi sürekli tekrarlıyo benim bildiğim zaten bi de müzmin alt adele sakatlığı var herifte. Nainggolana müzmin diyenler buna direk ölü demesi lazım

Adam hakli ama, leipzig gibi takimdan teklif gelmis, teklif oldukca iyi hem kendi hem ts icin, şl/bundesliga vitrini. Orda da perfomans gösterse biliyor bayerne falana kapak atacagini
bence sorun trabzon şehri

iyi performans gösteren kaçıyor yıllardır. havasıda kötü full nem haftanın 5 günü yağmur.
Renktaşlar sorun Trabzonspor'dan veya Trabzon'da kaçmak değil bu arada. Adam sırf bu transfer yüzünden Trabzon'a geç geldiyse ayıp diyorum sadece. Gelirsin Trabzon'a antrenmanlarına katılırsın. İcabında ilk hafta maçına çıkarsın. O arada Trabzon seni CP'tan alır. Sonra Leipzig'e satar. Kulüp sana, sen taraftara teşekkür edersin olur biter. Sözleşmeli futbolcun transfer yüzünden şehre geç gelemez ya. O kadar da değil yani.

Ayrıca Sörloth gibi kuzeyden gelen biri zaten yağmurlu havayı sorun etmez. Adam -20 derecede büyümüş Norveç'te. Hem Sörloth havayı dert etseydi bu kadar iyi performans da göstermezdi sezon boyunca.

Culyano gitsin fenerde oynasın. Bize farklı bir oyuncu lazım. Maç içinde hayalet gibi adam. Bide geldiği ligte leş gibi. Defolsun eski takımına.
Bunları bizde biliyoruz renkdaş ama bu vasıfsız transfer yönetimiyle sezonu ortasahasız geçirme ihtimalimizi de gözardı ediyorsun. Sonra ağlarsın bak ah hayalet Culyan olaydıda ortasahada yataydı, ah badem gözlü Jozefim nerede diye şahsen ben korkuyorum şimdiden.

Renktaşlar sorun Trabzonspor'dan veya Trabzon'da kaçmak değil bu arada. Adam sırf bu transfer yüzünden Trabzon'a geç geldiyse ayıp diyorum sadece. Gelirsin Trabzon'a antrenmanlarına katılırsın. İcabında ilk hafta maçına çıkarsın. O arada Trabzon seni CP'tan alır. Sonra Leipzig'e satar. Kulüp sana, sen taraftara teşekkür edersin olur biter. Sözleşmeli futbolcun transfer yüzünden şehre geç gelemez ya. O kadar da değil yani.
Maca cikti çaprazi kopardi nolacak? Ha evet gelebilirdi orasi dogru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt