Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Belhanda gidip okay geliyorsa +2 orta saha ve 1 kanat lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam eskiden forumların birinde duyum verirdi. BCA diye geçerdi ve tüm postları "saygılarımla" diye bitirirdi.
Hatırlayan var mı? bu forumda mıydı acaba?
Tff de 19.8 gözüküyorMustafa Kapidan gercekten para geldimi? Onlar transferi sanki bizim Keremden bile gec acikladilar.
Can eroglu ve aslan karayilani unutma.

Bu adam eskiden forumların birinde duyum verirdi. BCA diye geçerdi ve tüm postları "saygılarımla" diye bitirirdi.
Lan elde orta saha yok, eldeki kağıt üstündeki en iyi orta saha gidiyor diye kına yakıcaz. Ulan Belhanda ne hıyar herifsin.

Valla burasi turkiye rakibin ayagina basip kendini yere atan alexin efsane olup, top sektirerek calim atti diye lincolne sarı kart çikan bir ligŞimdi videosunu seyrettim lanzininin çok kırmızı gostertir bu adam Turkiye de bu Adami sakatlamaya oynar herkes çünkü öyle küçük düşürücü vücut hareketleri yapıyor ki.ben biraz insignienin 10 numarasına benzettim
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok daha nelerbeşiktaşa gitmiş galiba