Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can eroglu ve aslan karayilani unutma.

Ben Belhanda'cı değilim renktaş. Gitmesi için totem yapıyorum, bu resimi o niyetle yükledim ve daha önce profil fotoğrafım yoktu. Sonunda bana teşekkür edeceğinize haksız ithamlar yakışmıyor. Daha Belhanda sonrası Babel için totem yapacağım ve onun fotoğrafını yükleyeceğim. Şimdiden haberiniz olsun :cigara:

Bu adam eskiden forumların birinde duyum verirdi. BCA diye geçerdi ve tüm postları "saygılarımla" diye bitirirdi.

Hatırlayan var mı? bu forumda mıydı acaba?

Aslanyürekliler.
Kendi forumu, kolpacının tekiydi.

En son kilo verip üye olunca yönetimi mahkemeye falan veriyordu.

Bir umut girip bakayım o avelin kap bildirimi gelmiş mi dedim hala yok Ft istifa(kara mizah içerir)

g. sevgisi nerede dedi 30 yaşından küçük diye 10 numara için? bulamadım öyle bir twitini

Lan elde orta saha yok, eldeki kağıt üstündeki en iyi orta saha gidiyor diye kına yakıcaz. Ulan Belhanda ne hıyar herifsin.

Burada en iyisi orta saha oyuncusu dediğin oyuncu atağa çıkarken asist veya gol atacağına kendi kalesine gol attıran çocuktan mı bahsediyorsun rengim? Daha yaptığı bütün olumsuz hareketler ve bizlere ettiği küfürleri saymıyorum. Kendisi Montpellier performansı sayesinde hayatını yaşadı ve kurtardı, yeter artık demenin vakti geldi de çoktan geçti. Ben böyle boktan bir oyuncuyu uzun zamandır takımımızda görmedim. Birde dalga geçer gibi 10 numara giyiyor :asd:

Şu sixt reklamı parçalı formada neden inatla siyah renkte basılıyor? İnanılmaz irite edici bir görüntü..

Şimdi videosunu seyrettim lanzininin çok kırmızı gostertir bu adam Turkiye de bu Adami sakatlamaya oynar herkes çünkü öyle küçük düşürücü vücut hareketleri yapıyor ki.ben biraz insignienin 10 numarasına benzettim

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla burasi turkiye rakibin ayagina basip kendini yere atan alexin efsane olup, top sektirerek calim atti diye lincolne sarı kart çikan bir lig

Bu adam eskiden forumların birinde duyum verirdi. BCA diye geçerdi ve tüm postları "saygılarımla" diye bitirirdi.

Hatırlayan var mı? bu forumda mıydı acaba?

Kolpacı mı? evet hemde doktorasını verenlerden..

Bi ara Ahmet abisi ile birlikte kulübü mahkemeye veriyordu..

En son manifaturacılığa başlamış diye duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt