Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben doktorum istersen hastaneye gel buyur bizim sağlık sektörü şimdiden patladı, yer yok hicbir yerde. Rakamlar gercek zannedip bizim ülke süper atlattı sanmayın lütfen.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rakamlar gerçek demiyorum abarttığınız kadar da bir şey göremiyorum daha geçen bi devlet hastanesine gittim gayet hızlı hallettim işimi

Omar diagne emre kilinc gidiyor oyle. Naigggolan 16 kacirmis diyor yukarida adam
Onu diyen benim. 4 kez alt adale problemi yaşamış son 2 sezonda 16 maç kaçırmış. Diagne 40 maç çıkarmaz, Emre rotasyon için alındıysa 40 maç çok ütopik olur

Ya bu Zahavi sizce de abartılmıyor mu renktaşlar bana mı öyle geliyor yoksa? Adam üst düzey rakamlara sadece İsrail ve Çin liginde ulaşmış. İsrailden gelen Nwakaeme 17-18 bandında atıyormuş orada keza Çin’de Talisca’nın da kaç gol attığı belli. Ben Fenerin astronomik bir rakama Zahaviyi alacağını düşünüyorum ve inşallah alırlar. Adım gibi eminim o adam burada max 5-6 golü geçenez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Naingolan transferine sıfır ihtimal veriyorum. Çünkü başkan ve abdül ısrarla maaş bütçesini azaltacaklarını üstüne basa basa söylediler. Elimizdeki arapları, babeli vs bile göndetmeye çalılırken onlar kadar masş alan 33 yaşındaki birini asla almayız. Tamamen medya uydurması veya yön saptırma haberi. Ama forumun heyecanı açısından iyi oldu zaman geçirdik.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt