- 24 Mayıs 2009
- 17.303
- 20.279
- 2.643
Trollük yapacaksan yeri burası değil.yoo olamaz getafede izledim dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trollük yapacaksan yeri burası değil.yoo olamaz getafede izledim dedi
bakalım çarşamba az cok belli olurHayal
Olsa bile sola hızlı, skorer adam şart.
Yok ya geldiği dönem işte.futbolu bırakacagını mı abi![]()
Omar diagne emre kilinc gidiyor oyle. Naigggolan 16 kacirmis diyor yukarida adamŞu kadroda senin 40 maç oynar dediğin bi adam var mı?
Rakamlar gerçek demiyorum abarttığınız kadar da bir şey göremiyorum daha geçen bi devlet hastanesine gittim gayet hızlı hallettim işimiBen doktorum istersen hastaneye gel buyur bizim sağlık sektörü şimdiden patladı, yer yok hicbir yerde. Rakamlar gercek zannedip bizim ülke süper atlattı sanmayın lütfen.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erman ile Sansal varken mi abiHazar en son Selçuk İnan'ı bilmişti

Son 2 senede ortalama 10 mac sakatliktan kacirmis oyuncuyu almayarak40 maç oynayacağı garanti topçuyu nasıl anlayabiliriz reis gelmeden
Peki abartıyoruz, konuşmaya gerek yok.Rakamlar gerçek demiyorum abarttığınız kadar da bir şey göremiyorum daha geçen bi devlet hastanesine gittim gayet hızlı hallettim işimi
cihan der zorn gottesTrollük yapacaksan yeri burası değil.
Onu diyen benim. 4 kez alt adale problemi yaşamış son 2 sezonda 16 maç kaçırmış. Diagne 40 maç çıkarmaz, Emre rotasyon için alındıysa 40 maç çok ütopik olurOmar diagne emre kilinc gidiyor oyle. Naigggolan 16 kacirmis diyor yukarida adam
Gece genelde hayal satarlar, gunduz yalanlarlarRadja gelmez boşuna ümitleniyoruz gibi ama hayırlısı
Ok.Son 2 senede ortalama 10 mac sakatliktan kacirmis oyuncuyu almayarak