- 8 Temmuz 2015
- 35.777
- 70.604
- 3.893
aleykum selam da abi hayatta gelmicekse nasil gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aleykum selam da abi hayatta gelmicekse nasil gelecek
Renkdaş ben Zahaviyi hiç izlemedim ama videolarına ve istatistiklerine baktığımda bizim dandik, dizayn edilmiş ligimizde iş yapması muhtemeldir. Kısacası ben Zahavinin kendi takımımda da, rakip bir takımda da olmasını istemem.Ya bu Zahavi sizce de abartılmıyor mu renktaşlar bana mı öyle geliyor yoksa? Adam üst düzey rakamlara sadece İsrail ve Çin liginde ulaşmış. İsrailden gelen Nwakaeme 17-18 bandında atıyormuş orada keza Çin’de Talisca’nın da kaç gol attığı belli. Ben Fenerin astronomik bir rakama Zahaviyi alacağını düşünüyorum ve inşallah alırlar. Adım gibi eminim o adam burada max 5-6 golü geçenez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazı futbolcuların diye açıklama yapıldı.Josfe veya Tolgay'ı yalanlamak için de olabilir..yalanlandı
Nzonzi sadece temposuz olduğu için değil aynı zamanda 6 numara olmasına rağmen doğru dürüst pas arası yada top kapma da yapamadı.Okay iyi hoşta geçen sene nzonzi gibi adamı temposuz diye yollamadık mı şimdi oraya aynı tip okayı alıyoruz kanatlar zaten yavaş oyuncular ataga nasıl çıkacaz geçen seneki ilk devre gibi oynarız yine
Sahsi fikrim
1 ay daha transfer donemi var galiba
eger Nainggolan gelecekse, ayni Lemina ve Andone gibi son 2-3 gun gelir.
xhaka etebo nainggolan
evelALLAH GALATASARAY'in neferiyiz. ilk günki gibi...Teansfer haberleri yavas yavas seni gevsermeye baslamis
Enzonzi'ye bak hele, adam sahada uyusa bu istatistikleri yapardi zatenN'Zonzi ve Okay'ın Türkiye Ligi performansları..
Ekli dosyayı görüntüle 92927
Bizim eski idari menajer mi ne Hande Hanim vardi, onun cok yakin arkadasitansel kim yaw
soldaki mi nzonzi sağdaki miN'Zonzi ve Okay'ın Türkiye Ligi performansları..
Ekli dosyayı görüntüle 92927
Soldaki..soldaki mi nzonzi sağdaki mi