Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleykum selam da abi hayatta gelmicekse nasil gelecek
1599517522519.webp

Ya bu Zahavi sizce de abartılmıyor mu renktaşlar bana mı öyle geliyor yoksa? Adam üst düzey rakamlara sadece İsrail ve Çin liginde ulaşmış. İsrailden gelen Nwakaeme 17-18 bandında atıyormuş orada keza Çin’de Talisca’nın da kaç gol attığı belli. Ben Fenerin astronomik bir rakama Zahaviyi alacağını düşünüyorum ve inşallah alırlar. Adım gibi eminim o adam burada max 5-6 golü geçenez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Renkdaş ben Zahaviyi hiç izlemedim ama videolarına ve istatistiklerine baktığımda bizim dandik, dizayn edilmiş ligimizde iş yapması muhtemeldir. Kısacası ben Zahavinin kendi takımımda da, rakip bir takımda da olmasını istemem.

Okay iyi hoşta geçen sene nzonzi gibi adamı temposuz diye yollamadık mı şimdi oraya aynı tip okayı alıyoruz kanatlar zaten yavaş oyuncular ataga nasıl çıkacaz geçen seneki ilk devre gibi oynarız yine

Yokta diyelim Ninja geldi.. tribünler boş mu olacak o füzeleri çakarken.. corona zımbırtısı

Okay iyi hoşta geçen sene nzonzi gibi adamı temposuz diye yollamadık mı şimdi oraya aynı tip okayı alıyoruz kanatlar zaten yavaş oyuncular ataga nasıl çıkacaz geçen seneki ilk devre gibi oynarız yine
Nzonzi sadece temposuz olduğu için değil aynı zamanda 6 numara olmasına rağmen doğru dürüst pas arası yada top kapma da yapamadı.

Nainggolan transferi gercekten cok zor beyler bence finansal olarak degil de oyuncu Turkiye ye gelmek ister mi O konuda süphelerim var esi de hasta zaten tedavisini ayni ulke de surdurmek ister

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt