Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahahahah

Screenshot_20200907_173639.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Izledin mi peki? Yoksa bos bod mu salliyorsun?Izleyenler genelde begenmis sen buyuk ihtimal bos bos salliyorsun
Videolardan izlediğim kadarıyla yorum yaptım

Ekstra bir özelliğini göremedim izlediğim videolarda

İzleyenler bilgilendirsin bizde bilelim

Bende isterim ki ben yanılayım ve çok başarılı olsun

Ama gördüğüm okuduğum kadarıyla başarılı olacağına inancım düşük

Ayrıca fikrimi beyan ediyorum renktaş

İster beğen ister beğenme

Alıntılamazsın veya engellersin olur biter

Son düzenleme:
Etebo konusunda peşin hükümlü olmayalım. Melo İtalyada yılın bidonu seçilmişti bize gelmeden önce..
bidon seçilmek için yüksek beklentiyle transfer edilmek gerek o yüzden bidon seçildi. etebo 2018 dünya kupasında iyi performans göstermiş hala genç denebilecek bi yaşta tekrar çıkış yakalar inşallah bizde

Süleyman Rodop: "Etebo transferi sonrası yapılacak transfer öyle bir transfer ki Galatasaray taraftarı bugün ve önceki transferlerin hepsini unutacak, coşacak. Çok mutlu O-L-A-C-A-K!"

Birader menajer miyim yönetici mi muhabirler duyumcular ne diyorsa onu söylüyoruz git birinci ağızdan apodan dinle.Ne gereksiz bir yorum bu
Bende dediğin yorumculara sallıyorum zaten birinci ağız dediğim etobo herkes bi tarafından birsey salliyo millette buna inaniyor. Ona ayar oluyorum.

Canı sıkılıyor bir şeyler yazıp çiziyor sonra ekibimle gece gündüz calisiyoruz aynen aga devam :D
22 den 19 a dusuyoruz bir anda. Yuzde 10 payla en az 40 milyon euroya satilirsa 22 den fazla kazaniriz o da 23 milyon euro yapiyor toplamda. Hayal dunyasina soktugumun

Belhanda gitmeyecek mi ya? Özgür de Linnes ve Babel gider dedi ama bu adam üzeri birsey yazmadi.

D'avila oyuncu getiriyor diye adama yeni sozlesme vermeyiz umarim.

Bu Etoboyu pek gözüm tutmadı ya neyse.
Hayırlı olsun, umarım güzel katkı alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt