Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Burak Bozdağ dogru mu xd@aburakbozdag: arkadaşlar çok düşünecek yada soru işareti olacak bir durum yok.nainggolan ve okay yokuşlu için şartlar zorlanıyor. B planı falan da yok. 2 oyuncuyla da anlaşıldı.kulupler ile arada pürüzler var.olursa 2si birden gelecek.olursa okay 1.5 civarı, nainggolan 2.2-2.5 arası gelecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Süleyman Rodop: Galatasaray, Okay Yokuşlu transferinde sona geldi.. Anlaşma kiralık, satın alma opsiyonu üzerinden olacak.
Feg yerine de gollan gelse tamamdır_________________Fatih_________________
Omar___Luyindama___Marcao__Saracchi
_________________Okay___________________
__________Feghouli______Etebo___________
Kalu____________Diagne__________Emre K.
-------------------------------------------------------------------
Sub: Linnes, Süleyman Luş, Donk, Emin, Taylan, Ömer, Emre Akbaba, Kerem, Arda, Sekidika, Oğulcan, Falcao, Ali Yavuz Kol.
Beyler uzak kaldım gündemden eteboda son durum nedir bir de naingolan ve okay isimleri ne ara çıktı var mı gerceklik payı ?
Gsevgisi ve herkes dedi okayı Denilenler egöre anlaşmışız ama özgür aytene göre olmayacakmışBeyler uzak kaldım gündemden eteboda son durum nedir bir de naingolan ve okay isimleri ne ara çıktı var mı gerceklik payı ?
Etebo istanbul a geldiBeyler uzak kaldım gündemden eteboda son durum nedir bir de naingolan ve okay isimleri ne ara çıktı var mı gerceklik payı ?
EzelBu takıma hızlı oyuncu şart yoksa çok canımız yanacak, Okay o açıdan riskli iş olacak.
Ya sol kanada ya da 10 numaraya skorer, hızlı, dribbling yapabilen biri şart. Ömer diyene küfrederim.
Beyler uzak kaldım gündemden eteboda son durum nedir bir de naingolan ve okay isimleri ne ara çıktı var mı gerceklik payı ?