Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FODBOLD: Wesley Sneijder har spillet en VM-finale. Han har vundet Champions League og spillet for Real Madrid.
Boldgeniet er én, mand lægger mærke til når han pludselig optræder på Ceres Park – også selvom det var iført en Galatasaray-trøje i karrierens efterår.
Det er fire år siden i dag, at hollænderen var i Aarhus for at spille en træningskamp.
Det er der måske ikke mange, Galatasaray der husker længere, men Benjamin Hvidt gør. Fordi det var første gang, at han for alvor fik lov til at vise sig frem for publikum i Aarhus. Dengang med stort, krøllet hår og blot 16 år gammel.
Mens Ceres Park holdt øje med den hollandske landskamprekordholder, fik Benjamin Hvidt lov til at snuse til den store scene i en halvleg.

Rodop daha yayinda okay ile alakamiz yok demisti. Demek yönetim 3 saat icinde hemen isi sona getirdi :)

bi de nainggolan icin dese dede

muslera 1
marcao 2
luyindama 3
donk 4
saracchi 5
omar 6
etebo 7
diagne 8
falcao 9 (maalesef gitmiyor)
linnes 10
belhanda 11
babel 12
feghouli 13

sekidika-ozorn kiraya verildi varsayiyorum.

feghouli-belhanda-babel üclüsünden en az 2si gitmeli, linnes'i de yolluyoruz zaten.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herif bu dönemin altın Y ödülünü hak ediyor bence.

Lyon Marcao için 22 milyon önerdi, GS satıştan yüzde 10 pay istedi ve tekliflerini 19 milyona çektiler, görüşmeler olumlu ilerliyor diyerek müthiş bi zeka örneği gösterdi. Aklıma geldikçe gülüyorum yav. :D

Fernandinho 36 yaşında. Şaka mı?

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt