Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akk'nin selamı var duyumunu almış bu trasnfer abdule yazar

Ekli dosyayı görüntüle 92886
as
abdungolan.webp

Senelik net 4.5 alan adami nasıl getirmeyi düşünüyorsunuz? Buraya gelse de vergi sistemi var. Senelik maliyeti 7 milyon euro olacak. Kulübü bedelsiz verse bile. Hayal görmeyin arkadaşlar. 2 yıl sözleşmesi var adamın çatır çatır alır parasını. Çın ligi talip olmasa bonservis kimse vermez naiggolana.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamın olayı para değil. Eşinin tedavisi nerede daha iyi olacaksa oraya gider

Adamın olayı para değil. Eşinin tedavisi nerede daha iyi olacaksa oraya gider
Nasıl olayı para değil? Cagliari de verdi takır takır parasını. Futbolun son deminde 2 yıl kapı gibi sözleşmesi var. Milano da mi tedavi olmayacak eşi?

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Naigggolan gecen sene 10 mac kacirmis sakatliktan. Burada 20 mac olur kesinlikle alinmamali

Naigggolan fanlarina soyluyorum bu adamin herhangi bir sakatligi var mi?gelirse 40 mac oynar mi kefil misiniz? Falcao gibi olmasin
Kim niye kefil olsunki.

Efsane topçu hatta 3 sene önce bence dünyanın en iyi 5 orta sahasından biriydi ama hap atar, ot içer, alkol alır, çok düzensiz ve uçuk bir hayatı var. O yüzden Milli takımda pek şans bulamadı.

Buraya gelip ortalığı dağıtacak kapasitesi var hatta abartayım 40 maç oynasa 15+ gol+asist katkısı olur.

9golan ismi ilk cıktıgında gecen yıl sakatcao dan daha cok istemistim

biz melo gidince ruhumuzu kaybettık o ruhu getirecek nadir oyunculardan

gol atıp sigarasını yakıp izmariti tribüne emreye atacak manyaklıkta bir adam

Bu sarper ve h.buyuka ikilisi bugune kadar tutan duyumu oldumu? Ben hic hatitlamiyorum da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt