Hasan Söyler
Sarı Üye
- 19 Ağustos 2020
- 455
- 445
- 513
aspordaki tarık mengüç kılıklı kadın eteboyu izlediğini iddia ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fanı değilim de son 16 maçını kaçırmasına sebep Alt adale sakatlıkları görünüyor.Naigggolan fanlarina soyluyorum bu adamin herhangi bir sakatligi var mi?gelirse 40 mac oynar mi kefil misiniz? Falcao gibi olmasin
Sarper bu sene balon çıktı. Ayrıca belli oldu hazar ve sarper aynı adamlarda var twitter durumları yanlış hesaptan attı önce hazar.Sarper Sesli Radjademiş. Saglam biri. Ayrica trt spor büyük balon 2 senedir.
İtalyan'ın sağlık sistemini gördük ve kış geliyor yine büyük patlayacaklarNasıl olayı para değil? Cagliari de verdi takır takır parasını. Futbolun son deminde 2 yıl kapı gibi sözleşmesi var. Milano da mi tedavi olmayacak eşi?
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evren Göz ve Irmak Kazuk...TRT sporun, A spor dan farki yok. son yillardir acayip sacmaliyorlar.
eski NTV bunlari 100 cekerdi.
Ntv spor muazzam ya. Irmak Sneijder dedigi zaman gelmedi diye evine uctu. Yagiz felan bir hicler o nun yanindaTRT sporun, A spor dan farki yok. son yillardir acayip sacmaliyorlar.
2018 dünya kupasında Nijerya kadrosundaymış. Pekala izlemiş olabilir ne var bundaaspordaki tarık mengüç kılıklı kadın eteboyu izlediğini iddia ediyor![]()
Vallahi o spor merkezi programındaki son dk ları kırmızı alt yazıları özledik yavTRT sporun, A spor dan farki yok. son yillardir acayip sacmaliyorlar.
Hazar en son Selçuk İnan'ı bilmiştiBu sarper ve h.buyuka ikilisi bugune kadar tutan duyumu oldumu? Ben hic hatitlamiyorum da
yoo olamaz getafede izledim dedi2018 dünya kupasında Nijerya kadrosundaymış. Pekala izlemiş olabilir ne var bunda
40mac oynamayacaksa gelmesin burasi hastane degilKim niye kefil olsunki.
Efsane topçu hatta 3 sene önce bence dünyanın en iyi 5 orta sahasından biriydi ama hap atar, ot içer, alkol alır, çok düzensiz ve uçuk bir hayatı var. O yüzden Milli takımda pek şans bulamadı.
Buraya gelip ortalığı dağıtacak kapasitesi var hatta abartayım 40 maç oynasa 15+ gol+asist katkısı olur.
Ben doktorum istersen hastaneye gel buyur bizim sağlık sektörü şimdiden patladı, yer yok hicbir yerde. Rakamlar gercek zannedip bizim ülke süper atlattı sanmayın lütfen.İtalyan'ın sağlık sistemini gördük ve kış geliyor yine büyük patlayacaklar
40 maç oynayacağı garanti topçuyu nasıl anlayabiliriz reis gelmeden40mac oynamayacaksa gelmesin burasi hastane degil
futbolu bırakacagını mı abiHazar en son Selçuk İnan'ı bilmişti
Şu kadroda senin 40 maç oynar dediğin bi adam var mı?40mac oynamayacaksa gelmesin burasi hastane degil
Ooooo son 16 mac mi? Kesinlikle alinmamali revire adam mi aliyoruz?Fanı değilim de son 16 maçını kaçırmasına sebep Alt adale sakatlıkları görünüyor.
Ayrıca mesele sakatlığı değil eşinin hastalığından dolayı kendisini sahaya verememe ihtimali
aspordaki tarık mengüç kılıklı kadın eteboyu izlediğini iddia ediyor![]()