Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslantepebu tepeler de sıkıntı var
gültepe
nurtepe
kuştepe
güvercintepe
hepsi karışık yerler
belhandaya bile laf edebiliyosanBelhanda seviciler de gelmis![]()
keske beklemeseydik müzmin sakatiFalcao'yu da böyle bekliyorduk. Hatırlatırım.
Katılıyorum. İşte o yüzden bu üçlü ligin iyi bir üçlüsü olamaz. Ozan sahada beyniyle oynayabilen bir futbolcu değil. Gustavo birilerinin açığını kapatacağım diye geçen sene ne hallere düşüyordu. 35lik Sosa'yı nasıl kullanacakları büyük soru işareti. Tüm yükü, hamallığı yine satılacağı konuşulan Gustavo'nun üzerine yıkacaklarsa patlaması uzun süremez o lastiğin.Ben de sana diyim mhy oynayamaz orada sosa varken arkasinda ozan olur
Belhandayi da belhandayi seveni de belhanda ile kadro kurani da sevmiyorumbelhandaya bile laf edebiliyosan
şüphelenmekte haklı olabilirler
dün bitti diyordu bi italyan kaynagiYabanci basinda hic haber cikmamis bugun Ninja ile ilgili
Ciddi.durum var ise oradan anlariz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Entourage of Nicolo Zaniolo confirms the fears to @ASRomaPress: likely an ACL injury for the attacker
daha yeni ayni sakatliktan iyilesmisti
Zaten yukarida da yazdim gustavo sosa 35 yaşında 40.maci kaldiramazlar patlarlar ama kagit ustunde peste fifada o uclu gayet iyi bizim lig icinKatılıyorum. İşte o yüzden bu üçlü ligin iyi bir üçlüsü olamaz. Ozan sahada beyniyle oynayabilen bir futbolcu değil. Gustavo birilerinin açığını kapatacağım diye geçen sene ne hallere düşüyordu. 35lik Sosa'yı nasıl kullanacakları büyük soru işareti. Tüm yükü, hamallığı yine satılacağı konuşulan Gustavo'nun üzerine yıkacaklarsa patlaması uzun süremez o lastiğin.
keske beklemeseydik müzmin sakati
italyanlarNaiggolan olayını kim çıkardı yaw ortada hiç bişey yokken twitter fln calkalaniyor. Yönetim 3 gün sonra ağır laflar yiyecek olmayınca![]()
su an sakatlandi mi müzmin sakat diyorsunkeske beklemeseydik müzmin sakati