Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de sana diyim mhy oynayamaz orada sosa varken arkasinda ozan olur
Katılıyorum. İşte o yüzden bu üçlü ligin iyi bir üçlüsü olamaz. Ozan sahada beyniyle oynayabilen bir futbolcu değil. Gustavo birilerinin açığını kapatacağım diye geçen sene ne hallere düşüyordu. 35lik Sosa'yı nasıl kullanacakları büyük soru işareti. Tüm yükü, hamallığı yine satılacağı konuşulan Gustavo'nun üzerine yıkacaklarsa patlaması uzun süremez o lastiğin.

naingollani ikna etmenin tek yolu sağlık sistemi başka bir vaad ile ilgileneceğini zannetmiyorum. Yine diyorum güze bir sunum tam teşekküllü bir hastaneden sağlık sigortası, eşinin hastalığıyla ilgili sınırsız ilaç garantisi. Hastaneden alınacak sözleşmeler ile gider adamın kapısını çalar pandemi donemi İtalya sağlık sisteminin çöktüğünü türk sağlık sisteminin ayakta kalsdgini ve kalmaya devam edeceğini ve önümüzün yeni bir salgın riskini konuşup bu adamı getirirsin. Güzel bir villa kiralayıp doğayla iç içe bir yasam verdiğin zaman bu adam gelir

Katılıyorum. İşte o yüzden bu üçlü ligin iyi bir üçlüsü olamaz. Ozan sahada beyniyle oynayabilen bir futbolcu değil. Gustavo birilerinin açığını kapatacağım diye geçen sene ne hallere düşüyordu. 35lik Sosa'yı nasıl kullanacakları büyük soru işareti. Tüm yükü, hamallığı yine satılacağı konuşulan Gustavo'nun üzerine yıkacaklarsa patlaması uzun süremez o lastiğin.
Zaten yukarida da yazdim gustavo sosa 35 yaşında 40.maci kaldiramazlar patlarlar ama kagit ustunde peste fifada o uclu gayet iyi bizim lig icin

Naiggolan olayını kim çıkardı yaw ortada hiç bişey yokken twitter fln calkalaniyor. Yönetim 3 gün sonra ağır laflar yiyecek olmayınca :)

Ya bizim foruma ne oldu. Adminler iki paket az sigara içinde şu foruma bi el atın kaç gündür adam akıllı yüklenmiyor. GStv yöneticileri gibi boş yapmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt