- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
nainggolanın eşini tedavi edemeyen tıp = profesyonel dünyanın aşılmaz bariyerleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mamadou Loum-Alfa Semedo 2 futbolcudan biri demiştin geçenlerde.Okay mı yoksa bunlardan biri mi gelsin?
Loum ve Semedo kiralanabilir demistim dogru ama oyunculari izlemedigim icin ne desem yalan olur. O bolgeye tempolu ve oyunu iki yonlu oynayabilen biri lazim ama Okay da iyidir.Mamadou Loum-Alfa Semedo 2 futbolcudan biri demiştin geçenlerde.Okay mı yoksa bunlardan biri mi gelsin?
DW Sports Management - Danışman firma - Oyuncu danışmanı bu listedekilerden biri gelir nakambada davilanın oyuncusymuş
belhandayı nasıl satamadık şunlara
pilavı elle yiyen adamlar bile akıllandı ya
pilavı elle yiyen adamlar bile akıllandı ya
Uyursan şirin baba zu Gs
Ula bu Davila Emre Kilinc'in ne ara menajeri olmuşDW Sports Management - Danışman firma - Oyuncu danışmanı bu listedekilerden biri gelir nakambada davilanın oyuncusymuş
Rüyanda mı gördün 10 numarayı10 numara lazım bize
Yazdıklarından hiç izlemedigin açıkça ortada başkan.k.bakma.Benim izlediğim Etebo Ndiaye'den net daha iyi oyuncu. Ndiaye sürekli taraftara oynayan yerini falan boşaltan ve boş bırakan biri. Etobo bunları yapmaz yani daha bir görev adamı. Etebo zaten öyle çok özellikli falan bir general tarzı biri değil adam asker koy yan parça olarak sana iyi katkı versin yanına alınacak oyuncu(lar) önemli. Kiralık bedeli olmadan 800-1.1 civarı maaşla ve bence uygun bir satın alma opsiyonla ise iyi bir transfer tabi sakatlık durumunu bilmiyorum Afrika kupasında izlediğime göre yapıyorum yorumu.
Ben 10 numaraların rüyasına girerim yiğen.Rüyanda mı gördün 10 numarayı