- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
En büyük kolpacı diyebilirimErgin kayaoğlu kim
Güvenilir mi
hedef23![]()
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En büyük kolpacı diyebilirimErgin kayaoğlu kim
Güvenilir mi
hedef23![]()
Ya bu ags salagi dincerin carsambasini görüp yaziyor. Adam bildigin demarke gibi haber topluyor kendisi gibi acikliyor. Sizofre
Daha cok telefonla giriyorum foruma ya abartmayin o kadar daReis merakimdan soruyorum. Klavyende kaç sefer aşınmadan ötürü F5 butonunu yeniledin? Senin başlıklarının başına son dakika değil de son saniye ibaresi gecmeli çoğu zaman. Hayret verici!
Ulan fake account yapip burada kendini övdü ya ...Yerli ve milli forum duyumcusuna laf etmeyin.
Adresi veriyorum kargo parasını karşılarım sorun değilDaha cok telefonla giriyorum foruma ya abartmayin o kadar datwitter da gördügümü de paylasiyorum burada. Laptopu neredeyse hic kullanmiyorum.
belhandayla seviştiği için sadece onla ilgili haberlerini dikkate almak lazım,o gittikten sonra adı bile geçmemeli concon..
adam bizim iyiligimiz icin her seyi yapmis ama dinlememisiz araya menajer bile sokmus biz almayalim diye
Belhanda kardesini alip topla sektirsinleradam bizim iyiligimiz icin her seyi yapmis ama dinlememisiz araya menajer bile sokmus biz almayalim diye
Hazir davilanin oyuncusu ingiltereden getirmisken, bir diger oyuncusu oda ingiltereden, nakambayi da getirseksanki transfer yapabiliyorlar gibi yem atıyorlarmis.Ulan davillanin ne kadar topçusu varsa alıyorlar plan yok bir şey yok yem atsan ne olacak
Hahahaha sagolasin fena degil benim aldigimAdresi veriyorum kargo parasını karşılarım sorun değil
:uiiyy:Belhanda kardesini alip topla sektirsinler