Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Kari gibi vir vir ötüyon ahmet denizci(kolpaci) kardes
Güldük eglendik tamam gayri bayma
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kari gibi vir vir ötüyon ahmet denizci(kolpaci) kardes
Telles’in sayfaya girip come to Manu yazmaya başlayalımManchester United, Alex Telles için Porto’ya 40 milyon Euro teklif etti. (Record)
Yuh 3.2 mi aliyoruz
Okay yokuslu gelmezse kendimi beceririm mi demis twitin devaminda
Handadan gelecek paraya şey bile cekilmez.. niyet bile cekilmez...handadan gelecek paraya guvenip transferleri yapiyor olabiliriz. Inanmak istiyorum.
İtalya kaynaklı 2 tane haber var.-Nainggolan haberini yönetim medyayı meşgul etmek için salıyor olabilir.
- Bir yandan da Ndiaye haberi de Nainggolan gibi bitti geliyor noktasına gelince resmi olarak yalanlandı. Nainggolan yalanlanmadı.
Bakalım ne olacak?
Gitsin de para mara istemez.Handadan gelecek paraya şey bile cekilmez.. niyet bile cekilmez
O nu haluk yürekli demisti bu degilBu manu yavşağı arabistanda transfer dönemi açılınca işler değişebilir demişti. Umutluydum o yüzden ama yaprak kıpırdamıyor gibi.
Ne varmis ya? Asistin asistini yapabiliyormuymus o önemli..Nijeryada izlemedim
Cikarken top kaptirabiliyormus
Uzun top ve kilit pas yok diyor adamda o yuzden 8 olmaz diyor
Come to Manu LonjonTelles’in sayfaya girip come to Manu yazmaya başlayalım
Manu da yazıp silmişti sonra eminim bundan. Başka hatırlayan yok mu?O nu haluk yürekli demisti bu degil
weissmani sattilar vizingeri aldilar
wolfsberger
Seyircisiz icerde bile zorlanirizSeyircisiz deplasmanlarda iyi sonuçlar alır mıyız acaba?
Her yazdiginda gsc diye orgazm oluyo herif trip atiyor bir de xdKral hayvan gibi haklı