Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Eşek olunca semer vuran çok olur maalesef bizim yönetimde bu tanıma uyuyorBizim mallığımızın keyfini sürüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşek olunca semer vuran çok olur maalesef bizim yönetimde bu tanıma uyuyorBizim mallığımızın keyfini sürüyor
Beyler Kaştayim, tatilde yazmak zor oluyor ama gözünüzü seveyim Okay ve Nainggolan'a odaklanmayın, hele Nainggolan'a hiç odaklanmayın. Basın yalan yazıyor.
Beyler Kaştayim, tatilde yazmak zor oluyor ama gözünüzü seveyim Okay ve Nainggolan'a odaklanmayın, hele Nainggolan'a hiç odaklanmayın. Basın yalan yazıyor.
Aynen böyle yazmıştı. İlk defa belhanda’nın ayrılabileceğini ima eden bir twit attığı için umutlanmıştım ama yine olmuyor heralde.Şu an için arabistana transferi gundemde degil. Ama 1sep transfer dönemi acildiginda isler degisebilir yazmisti
Sagda Bruma isterdim ama Ciguli devam eder gibi. Okayla Eteboyla transferi kaparizBurada oturup Radja Nainggolan'ı tartışmaya gerek yok zaten gelirse tek başına bile işleri değiştirebilecek bir oyuncu ama gerçekten çok zor görünüyor transferi hani olurda gelirse benim için çok büyük sürpriz olur
Bir de işin şu boyutu var bence hızlı çevik bir kanat oyuncusunun transfer çok daha önemli şu anda, ben şu takıma razıyım doğruya doğru
Okay => 1.5 mil.€ kiralık + opsiyon![]()
+ Eli ayağı tutan bir kanat oyuncusu
Hani öyle ki Feghouli yerine Sekidika'nın oynamasına bile razıyım eğer transfer olmaz ise
Herhalde İtalyan basını da yalan yazıyor. İsim ver isim.Beyler Kaştayim, tatilde yazmak zor oluyor ama gözünüzü seveyim Okay ve Nainggolan'a odaklanmayın, hele Nainggolan'a hiç odaklanmayın. Basın yalan yazıyor.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
büyük hata yaparlar..Bence Ocak ayina kadar Emre, Fegh, Arda ile idare edecekler.
Bizim yönetim okayin menajerine dün aksam ulasmisdün tansel tasanlar direk batur altiparmak ile konusmus. Yani anlayin iste caplarini.