Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada oturup Radja Nainggolan'ı tartışmaya gerek yok zaten gelirse tek başına bile işleri değiştirebilecek bir oyuncu ama gerçekten çok zor görünüyor transferi hani olurda gelirse benim için çok büyük sürpriz olur

Bir de işin şu boyutu var bence hızlı çevik bir kanat oyuncusunun transfer çok daha önemli şu anda, ben şu takıma razıyım doğruya doğru

2vddo45v.jpg

Okay => 1.5 mil.€ kiralık + opsiyon
+ Eli ayağı tutan bir kanat oyuncusu

Hani öyle ki Feghouli yerine Sekidika'nın oynamasına bile razıyım eğer transfer olmaz ise

Burada oturup Radja Nainggolan'ı tartışmaya gerek yok zaten gelirse tek başına bile işleri değiştirebilecek bir oyuncu ama gerçekten çok zor görünüyor transferi hani olurda gelirse benim için çok büyük sürpriz olur

Bir de işin şu boyutu var bence hızlı çevik bir kanat oyuncusunun transfer çok daha önemli şu anda, ben şu takıma razıyım doğruya doğru

2vddo45v.jpg

Okay => 1.5 mil.€ kiralık + opsiyon
+ Eli ayağı tutan bir kanat oyuncusu

Hani öyle ki Feghouli yerine Sekidika'nın oynamasına bile razıyım eğer transfer olmaz ise
Sagda Bruma isterdim ama Ciguli devam eder gibi. Okayla Eteboyla transferi kapariz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim yönetim okayin menajerine dün aksam ulasmis :) dün tansel tasanlar direk batur altiparmak ile konusmus. Yani anlayin iste caplarini.

Etebo'yu biraz izledim araştırdım bir kaç scout görüşü okudum. Edindiğim bilgiye göre ilerde ne olur bilemem ama şuanki durumu; adam yokluğunda oynatılmasının dışında normal şartlarda bizde 11 oyuncusu olamaz. Umarım yanılırım. Net 2 OS daha almak zorundayız..

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin kurduğun alakanın taaaaa...... şu gerizekalıları buraya taşımayın kardeşim.

Kıbrıs diyor ahahaha Kruse gibi adam geldi bu ülkeye bir satır yazı yazmadılar adam gidene kadar.

Adam gittikten sonra arkasından sallamaya başladılar.

Beyler Kaştayim, tatilde yazmak zor oluyor ama gözünüzü seveyim Okay ve Nainggolan'a odaklanmayın, hele Nainggolan'a hiç odaklanmayın. Basın yalan yazıyor.

Özgür kardeş, tatilde bile bizleri düşünmen yeterli. Nainggolan zaten hem bonservis (kiralık dahi olsa) hemde yıllık ücret olarak pahalı bir hamle olur.

Bu hafta Etebo dışında oyuncular gelir mi? Gelirse Everton'dan gelir mi? Gbamin, Andre Gomes veya Sigurdsson?

Yoksa Manchester City mi bize kıyak yapacak? Aklımda deli sorular. :cigara:

İyi tatiller kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt