- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Bruma bizden gittiğinden beri nasıl? Gelişim gösterdi mi yoksa geriye mi gitti hiç takip etmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmazsa küfür yiyecek arkadaşlardan biri de bu.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bruma bizden gittiğinden beri nasıl? Gelişim gösterdi mi yoksa geriye mi gitti hiç takip etmedim.
Allah alla öyle olduğunu bilmiyordum. Potansiyeli olan bir oyuncuydu. Bizde tekrar kendini bulabilir ama o riski almaya değer mi bilmiyorum. Keşke Onyekuru gelseÇok daha geriye gitti. Hollanda gibi bol gol olan ofansif bir ligde bile 18 maç 3 gol 3 asistle oynayabildi.
Dediğim gibi Feghouli kanat oynayacağına Arda & Emre Kılınç ikilisi oynasın kabulüm Emre Kılınç & Sekidika ikilisi oynasın kabulüm alt yapıdan Yunus oynasın o da kabulüm ama benim Feghouli'ye sabrım kalmadı artıkSagda Bruma isterdim ama Ciguli devam eder gibi. Okayla Eteboyla transferi kapariz
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sivas'a mı geliyor. İstanbul-Sivas seferi bu ya@Levent Akgün simdiden lincleyelimmi