- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
hayırdır bi sıkıntı mı varKonuyu temizleyelim @Yonetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırdır bi sıkıntı mı varKonuyu temizleyelim @Yonetim
hayırdır bi sıkıntı mı var
üstünü tamamlarım skntı yokImzalar atilmadan piyasalarini yukselttin reis sana yakismadi
rodop söyler heralde bişiler bugünOkay ve nainggolan transferleri yattı mı yani şimdi. Dün ikisi de geliyordu ,dolar gibi transfer durumumuz resmen
hayırdır bi sıkıntı mı var
Dede şuan piizleniyo akşama bi şeyler yumurtlar inşrodop söyler heralde bişiler bugün
Bütün büyük duyumcular yok diye. Galasevgisi nainggolani duymadim dedi, okay icin bsy demedi. Gurrpegi Nainggolan teklif yapmadik dedi, ayten burada ikisi bos dedi.Okay ve nainggolan transferleri yattı mı yani şimdi. Dün ikisi de geliyordu ,dolar gibi transfer durumumuz resmen
Dinçeri yarın pıçaklıyozBütün büyük duyumcular yok diye. Galasevgisi nainggolani duymadim dedi, okay icin bsy demedi. Gurrpegi Nainggolan teklif yapmadik dedi, ayten burada ikisi bos dedi.
ama ligden önce 2. os gelecek diyen g.sevgisi+ dincer var.
rodop dün yayinda ikisi yok diyip aksam twitter da var dedi. Sanirim aksam fena icmis yine
Bütün büyük duyumcular yok diye. Galasevgisi nainggolani duymadim dedi, okay icin bsy demedi. Gurrpegi Nainggolan teklif yapmadik dedi, ayten burada ikisi bos dedi.
ama ligden önce 2. os gelecek diyen g.sevgisi+ dincer var.
rodop dün yayinda ikisi yok diyip aksam twitter da var dedi. Sanirim aksam fena icmis yine
Bunları da linç listesine atalımGalatasaray, Nainggolan’ın kendisine bonuslarla yıllık 2.4 milyon euroyu bulan bir maaş teklif etti. Oyuncu teklife sıcak. Kulüpler görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Okay’ın kulübüyle de aradaki fark 400 bin euro seviyesine indi..
İki ismin de kulüpleriye görüşmeler sürüyor. (Nexus Sport)
Cok salladi mi laEditledim mesaji