Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay ve nainggolan transferleri yattı mı yani şimdi. Dün ikisi de geliyordu ,dolar gibi transfer durumumuz resmen

Özgür Ayten eminim iyi niyetli bir renktaşımız ama ben şahsen şunu merak ediyorum en azından orta sahaya adam alıncak mı 1 tane mi yoksa 2 tane mi kanat oyuncusu bakıyormuyuz.İsim vermesi şart değil bunları söylese çok makbül olur bence

Okay ve nainggolan transferleri yattı mı yani şimdi. Dün ikisi de geliyordu ,dolar gibi transfer durumumuz resmen
Bütün büyük duyumcular yok diye. Galasevgisi nainggolani duymadim dedi, okay icin bsy demedi. Gurrpegi Nainggolan teklif yapmadik dedi, ayten burada ikisi bos dedi.

ama ligden önce 2. os gelecek diyen g.sevgisi+ dincer var.

rodop dün yayinda ikisi yok diyip aksam twitter da var dedi. Sanirim aksam fena icmis yine

diagneyi satıp zahaviye biz çöksek nasıl olur gelen parayıda orta saha ve kanatlara harcarız

Bütün büyük duyumcular yok diye. Galasevgisi nainggolani duymadim dedi, okay icin bsy demedi. Gurrpegi Nainggolan teklif yapmadik dedi, ayten burada ikisi bos dedi.

rodop dün yayinda ikisi yok diyip aksam twitter da var dedi. Sanirim aksam fena icmis yine
Dinçeri yarın pıçaklıyoz

Rodop cin gibi adam. 2 saat önce okayi duymadim deyip aksam aaa okay geliyormus diyecek bir tip değil. Muhtemelen bambaska adamlar gelecek.

Galatasaray, Nainggolan’ın kendisine bonuslarla yıllık 2.4 milyon euroyu bulan bir maaş teklif etti. Oyuncu teklife sıcak. Kulüpler görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Okay’ın kulübüyle de aradaki fark 400 bin euro seviyesine indi..
İki ismin de kulüpleriye görüşmeler sürüyor. (Nexus Sport)

Galatasaray, Nainggolan’ın kendisine bonuslarla yıllık 2.4 milyon euroyu bulan bir maaş teklif etti. Oyuncu teklife sıcak. Kulüpler görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Okay’ın kulübüyle de aradaki fark 400 bin euro seviyesine indi..
İki ismin de kulüpleriye görüşmeler sürüyor. (Nexus Sport)
Bunları da linç listesine atalım

S.a Nainggolan'da son durum nedir rtaşlarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt