Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun diyebilirz o zaman admin beyn kaynakları saglamdırBulgarların Figosu Despodov ha
Ofansif kanatlar cok agir oyuncular, oraya baska bir oyuncu takviyesi sart.FatihBu kadro "o beybi ye beybi" çektirir mi?
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Okay Yokuşlu
Feghouli Etebo Nainggolan Asamoah
Radamel Falcao
Satınalma olmadan kimsenin topçusunu hazırlamayalımAslında direkt gidip Skov Olsen'i kiralayalım. Bizim lig için çok uygun bir oyuncu.
İtalya'da doğru düzgün oynatmadılar.
Ben de forumda gördüm zaten dün. 20 yaşındakinin bu olduğunu tahmin ettiğimi belirttim diğer iddia sahipleri gibi. Hepsi bundan ibaret rdasDün paylaşılmıştı forumda
maalesef kaçırdınız
Sol kanat lazım aga bir de. Babel, Arda ile sezon bitmez.
Gece izlerim hocam 18'i. Şu anda Rabarba dinliyorum.Konuşanları izliyor musunuz ? Transfer beklerken çok iyi gidiyor
Bu sayfa baya önceden güvenilirdi şimdi nedir durumu
Feghouli bence yeterli en azından bu sene için...Ofansif kanatlar cok agir oyuncular, oraya baska bir oyuncu takviyesi sart.
İlk defa bu hesap bizim hakkımızda özel haber girdiğini görüyorum.
Hesabın yöneticileri vs ağır fbli hepsi. Şaşırdım şu an.
2 tane var zaten sol kanat. Sağda çürük feg varFeghouli bence yeterli en azından bu sene için...
Ne olursa olsun UEFA ve TSL için sol kanat şart. Asamoah şuan için uygun şartlarda diye yazdım yoksa gönlümden geçen Bruma ya da Onyekuru![]()