Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
yav goren de muslerayi malatyaya veriyoz sanacak adem gitse ne kalsa ne bos kaleye bile zar zor gol atiyodu paso hucum faul
gecelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav goren de muslerayi malatyaya veriyoz sanacak adem gitse ne kalsa ne bos kaleye bile zar zor gol atiyodu paso hucum faul
gecelim
Neden Kaş?Kaş’taki özel yatında çilekli smoothie’sini yudumlayıp batan güneşin keyfini çıkarıyor şu anda kendisi.
Ben bildim ama fayda etmedi.Napoli, Kalidou Koulibaly'i sattığı takdirde yerini Jason Denayer ile dolduracak.
[L'Equipe]
Telles v2, değerini bilemedik
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takım takım değil Sherlock Holmes dizisi mubarek![]()
benjamin tetteh
malatya'da fatih terim'in bir zamanlar halefi olarak gördüğü hamza hamzaoğlu'nun olması; ödeyemeyecekleri kadar çok bir satın alma maddesiyle kiralanması; seneye bizim ffp'nin bitecek olması.. aklıma ...gss.gs
Adem transferi yukarıdaki entry ile ilgili olabilir.
![]()
benjamin tetteh
malatya'da fatih terim'in bir zamanlar halefi olarak gördüğü hamza hamzaoğlu'nun olması; ödeyemeyecekleri kadar çok bir satın alma maddesiyle kiralanması; seneye bizim ffp'nin bitecek olması.. aklıma ...gss.gs
Adem transferi yukarıdaki entry ile ilgili olabilir.
Çok şişik ve garip 1 kadroları var.
Bence biz bedavaya Adem'i bırakırız sonra Tetteh'i de bize 8-10 milyon euroya kitler Malatyasporrahat olalım seneye terim yok
aydınlık ve huzur var
ama işte o kalaslardan birine yıllık 5m veriyoruz, adem 400-500b Euro'ya(maaşını bilmiyorum tahmini) yapıyordu o işiVasat seviciler ne kadar çok ağladı adem için.
GALATASARAY forvet hattına kalas bile koysan 25 maç oynasa en az 10 tane top çarpar gol olur.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
rahat olalım seneye terim yok
aydınlık ve huzur var

O zaman o kalaslara 5 milyon Euro verdiren teknik ekip ve transfer heyetine hesap soracaksiniz.ama işte o kalaslardan birine yıllık 5m veriyoruz, adem 400-500b Euro'ya(maaşını bilmiyorum tahmini) yapıyordu o işi
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rahat olalım seneye terim yok
aydınlık ve huzur var