Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle bi şey yaşandı ise canlı yayında perugu koparılmalı
Severim böyle mizahı ama bu resmen irkçılık. Başka ülkede olsa direkt kanaldan atılmalı.

Evet bizde +30cm Nonda Anaconda mizahı yapıyoruz...ama bunlar TV karşısında büyük bir kitle ye konuşuyorlar. Olmamış...

Transfer Istihbarat Şefi

Hafta sonu sahada belhanda babel feguliyi oynatirsa hoca bu takım.neden kosmuyor.neden gol.yiyoruz diye maç sonu ağlamaz insallah

Vay arkadaş...

Bruma'nın ilk oynadığı maçta stattaydım hiç böyle bir adam izlemedim dediğimi net hatırlıyorum uçuyordu lavuk. Hatta 25 metreden sol ayağıyla bir şut da atmıştı kaleci zor çıkarmıştı. 1-1 biten Burak'ın 10 tane falan kaçırdığı rize maçı hatırlarsın muhtemelen. Sonra sakatlık vs baya toparlanamadı.
Ben aynı şeyi Ribery de yaşadım ki takım leş gibiydi o sıralar

Bencede çok güzel

Yönetim Nainggolan 'ın genç halini bulacaktır kuşkusuz

Transfer Istihbarat Şefi

Alır alamaz ama patlarsa elden çıkarma ihtimali yok falcao örneğinde olduğu gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay arkadaş...

Bruma'nın ilk oynadığı maçta stattaydım hiç böyle bir adam izlemedim dediğimi net hatırlıyorum uçuyordu lavuk. Hatta 25 metreden sol ayağıyla bir şut da atmıştı kaleci zor çıkarmıştı. 1-1 biten Burak'ın 10 tane falan kaçırdığı rize maçı hatırlarsın muhtemelen. Sonra sakatlık vs baya toparlanamadı.
Herkesi geçip geçip boş kaleye dışarı vurması komikti o maç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt