- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
Ben de duydum , cavaninin haberi olmaması dışında bitmişFener cavaniyi alıyormuş
hedef23![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de duydum , cavaninin haberi olmaması dışında bitmişFener cavaniyi alıyormuş
hedef23![]()
Ukrayna takimlari veya Rus takimlari ne kadar oduyorlar bilmiyorum ama Avrupa'da kimse ona 4 5 milyon vermez. Ben Belhanda'nin maasini vermeye raziyim, hatta 300 eksi ile 3 milyon euroMesele bonservis değil ki Çinden çıkışı istese kendi yine halleder. Adamın maaşı 12 milyon. Hiç kazanacağını kazandı gelir top oynar düşüncesine girmeyelim malum brezilyalılar biraz değişik oluyo. Avrupaya dönse bile kapıyı 4-5'ten aşağı açmaz
Olan ama bize oluyor.gram rahatsız değilim aksine olumlu buluyorum transfer dediğin gizli yürütülür
varsın olan nöbete bize olsun 1 kanat 1 orta saha 1 okay yokuşlu alsalar babeli postalasalar on numara her şeyOlan ama bize oluyor.
Terim (dönemi) olmayınca haberler akıyor dışarıya
Transfer Istihbarat Şefi
Sanmıyorum gelsin 3 milyona. Ukrayna'dan anca Shaktar para saçabilir ama gidişi biraz sıkıntılıydı dönebilir mi bilmiyorum. Rus takımları isterlerse para saçabiliyor Hulk Zenitte 7 milyon civarı almıştı mesela.Ukrayna takimlari veya Rus takimlari ne kadar oduyorlar bilmiyorum ama Avrupa'da kimse ona 4 5 milyon vermez. Ben Belhanda'nin maasini vermeye raziyim, hatta 300 eksi ile 3 milyon euro
Bugün Okay Yokuşlu Kesin KAP bekliyorum, değerli kaynağıma göre.Ne zaman gelirler şef

Nakamba var.Davilanın başka orta saha oyuncusu yokmu. Direk onlara odaklanalım. Bu yönetim kendi başına kimseyi alamaz.
Davilanın başka orta saha oyuncusu yokmu. Direk onlara odaklanalım. Bu yönetim kendi başına kimseyi alamaz.
Davilanın başka orta saha oyuncusu yokmu. Direk onlara odaklanalım. Bu yönetim kendi başına kimseyi alamaz.
Evet, Ruslar eskiden cok veriyordu ama simdi bilmiyorum. Bir de Cin kulubu sittin sene serbest birakmaz. Gecen yil Alan'i birakmadilarSanmıyorum gelsin 3 milyona. Ukrayna'dan anca Shaktar para saçabilir ama gidişi biraz sıkıntılıydı dönebilir mi bilmiyorum. Rus takımları isterlerse para saçabiliyor Hulk Zenitte 7 milyon civarı almıştı mesela.
Opsiyon var mı bilmiyorum ama bu isimler (Texiera, Sigurdsson, Sissokko, Dembele) neredeyse imkansız isimler. Falcao'nun bi tık altı olur maliyet açısından ki hala Falcao'nun maliyetini konuşuyoruz bizEvet, Ruslar eskiden cok veriyordu ama simdi bilmiyorum. Bir de Cin kulubu sittin sene serbest birakmaz. Gecen yil Alan'i birakmadilar
Hangi Dembele? Cin'e giden mi?Opsiyon var mı bilmiyorum ama bu isimler (Texiera, Sigurdsson, Sissokko, Dembele) neredeyse imkansız isimler. Falcao'nun bi tık altı olur maliyet açısından ki hala Falcao'nun maliyetini konuşuyoruz biz
Bu genc ingilterede baya meshur, insta adi 9p. Guzel oldu, ingilterede daha yaygin hale gelir formamiz.Ilk Hangi renktasimizin avatarini susleyecek acaba bu foto
Ekli dosyayı görüntüle 93053
Ilk Hangi renktasimizin avatarini susleyecek acaba bu foto
Ekli dosyayı görüntüle 93053