Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele bonservis değil ki Çinden çıkışı istese kendi yine halleder. Adamın maaşı 12 milyon. Hiç kazanacağını kazandı gelir top oynar düşüncesine girmeyelim malum brezilyalılar biraz değişik oluyo. Avrupaya dönse bile kapıyı 4-5'ten aşağı açmaz
Ukrayna takimlari veya Rus takimlari ne kadar oduyorlar bilmiyorum ama Avrupa'da kimse ona 4 5 milyon vermez. Ben Belhanda'nin maasini vermeye raziyim, hatta 300 eksi ile 3 milyon euro

Surpriz isim dogruysa Mata desek 30'un biraz ustunde degil. Matic de 32 33
Bence Sigurdsson ama 2 gun sonra anlasamadik der.

Ukrayna takimlari veya Rus takimlari ne kadar oduyorlar bilmiyorum ama Avrupa'da kimse ona 4 5 milyon vermez. Ben Belhanda'nin maasini vermeye raziyim, hatta 300 eksi ile 3 milyon euro
Sanmıyorum gelsin 3 milyona. Ukrayna'dan anca Shaktar para saçabilir ama gidişi biraz sıkıntılıydı dönebilir mi bilmiyorum. Rus takımları isterlerse para saçabiliyor Hulk Zenitte 7 milyon civarı almıştı mesela.

Ne zaman gelirler şef
Bugün Okay Yokuşlu Kesin KAP bekliyorum, değerli kaynağıma göre.
Bekliyoruz her an birşey olabilir

Kaynak
Screenshot_20200908_074405.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Son düzenleme:
Babel'in neden transfer edildiğini hala anlamaya çalışıyorum. 32 yaşındaki bonservisi olmayan adama neden 2 milyon euro imza parası verilip yıllık 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme yapıldı? Bu adamın takıma katkı sağlayacağı düşünüldüyse neden 6 ay içinde yollanmaya çalışıldı?

Diagne'yi bile o zamanki koşullara göre anlamlandırabiliyorum ama Babel transferi son yıllarda yaptığımız en saçma transfer.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanmıyorum gelsin 3 milyona. Ukrayna'dan anca Shaktar para saçabilir ama gidişi biraz sıkıntılıydı dönebilir mi bilmiyorum. Rus takımları isterlerse para saçabiliyor Hulk Zenitte 7 milyon civarı almıştı mesela.
Evet, Ruslar eskiden cok veriyordu ama simdi bilmiyorum. Bir de Cin kulubu sittin sene serbest birakmaz. Gecen yil Alan'i birakmadilar

Bu 3. turuncu forma ne zaman satışa çıkacak bilen var mı beyler? Arma tasarımı çok hoşuma gitti alayım diyorum, aynı fiyattan mı çıkar bir de?

Evet, Ruslar eskiden cok veriyordu ama simdi bilmiyorum. Bir de Cin kulubu sittin sene serbest birakmaz. Gecen yil Alan'i birakmadilar
Opsiyon var mı bilmiyorum ama bu isimler (Texiera, Sigurdsson, Sissokko, Dembele) neredeyse imkansız isimler. Falcao'nun bi tık altı olur maliyet açısından ki hala Falcao'nun maliyetini konuşuyoruz biz

"Cimbom Ajans" GSC'ye hitapen bir Twitter beyanatı yayınladı:

Screenshot_20200908_195852.webp

Link

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt