Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davila cakal bir adam Umutun dedigi gibi. Harbiden soyle bir senaryo yapmis olabilir.

- Davila: Alo, Abdurahim Belhandaya gotururum ama tek sarla.
- Apo: Neymis?
- Davila: Eteboyu alacaksiniz, ve menajer komisyonu 700.000 istiyorum, karsiliginda Belhandayi 3-5m euro arasi katara satarim, ve bonservinden 15% bana gerisi size.
- Apo: Tmm

2-3 sezon icinde 3 buyuklerden birine gidebilir

ali-eren-iyican-galatasaray-1.webp

Besiktas o oyunculari ne yapacak? Dorukhan orda belki 500 bin euro aliyordur. Ozan+Serdar 4 milyon maas almiyormudur? Haruna bile 1-1,5 arasi maas veriyorlardir herhalde.
Ozan 3 milyon alıyor dediklerine göre.
Ancak 2 sen aşağı almadığı kesin.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Besiktas o oyunculari ne yapacak? Dorukhan orda belki 500 bin euro aliyordur. Ozan+Serdar 4 milyon maas almiyormudur? Haruna bile 1-1,5 arasi maas veriyorlardir herhalde.
Ozan 3 milyon alıyor dediklerine göre.
Ancak 2 sen aşağı almadığı kesin.

Pasta kesmeye YETER!

Ozan daha istikrarli ve ust seviyede daha cok maci var belki ama ben dorukhani ozanin önünde goruyorum.
Fit dorukhan ortasahada basmadik yer birakmayan gozu kapali 6 yazacagin tam bir dinamo
Ozan'in problemleri cok fizik oyun gorusu karar alma fln

Bjk harunu ne yapacak yav yaşi fln da kurtarmaz harunun buyuk takim kalecisi degil Hataya yapmaya meyilli surekli

Dorukhan sezon sonu beleş değil mi ? Bu takas olursa Fener iyi kazıklanır.Ozan bence Mert hakandan falan iyi adam.

Davila cakal bir adam Umutun dedigi gibi. Harbiden soyle bir senaryo yapmis olabilir.

- Davila: Eteboyu alacaksiniz, ve menajer komisyonu 700.000 istiyorum, karsiliginda Belhandayi 3-5m euro arasi katara satarim, ve bonservinden 15% bana gerisi size.
- Apo: Tmm

Her türlü win win bence , dediğin olursa :asd:

Dorukhan Bjk'ye diyorlar. Keşke sözleşmesi bitince alabilsek. Fatih Terim ağırlığını koymalı oralarda artık. Okay + Dorukhan orta sahaya çok güzel ikili yerli olur. Birde Taylan var zaten

Babel'in neden transfer edildiğini hala anlamaya çalışıyorum. 32 yaşındaki bonservisi olmayan adama neden 2 milyon euro imza parası verilip yıllık 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme yapıldı? Bu adamın takıma katkı sağlayacağı düşünüldüyse neden 6 ay içinde yollanmaya çalışıldı?

Diagne'yi bile o zamanki koşullara göre anlamlandırabiliyorum ama Babel transferi son yıllarda yaptığımız en saçma transfer.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim'e sormak lazım.
Jimmy, şener neden alındıysa babel'de o sebeple alındı.

Pasta kesmeye YETER!

- Apo: Tmm, ama benim de bir şartım var. Senin Nakamba bize gelsin bari
- Davila: Tmm, yarın görüşelim

Sonu yanlış. Doğru yapıp değiştirdim.

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt