Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan olsa değeri çok çok yuksek olurdu.Arda atalayların yunusların yaşında takım için ağırlığı olan bir adamdı.
Arda çıktığı dönem takımda kreatif adam yoktu zaten. Büyük fark yaratmıştı. Liderlik vasfı da vardı ama işte çok konuşuyordu. Bizden gidişi de çok anlamsız vakitteydi.

500BA978-5710-4EA0-B62E-8AB8687F8172.webp

Bruma’dan sonra topla bulusunca beni heyecanlandiran baska oyuncu gelmedi takima.

Kanat olursa dediğin gibi olur da Babel'den forvette verim alabileceğimizi düşünüyorum. Kadro dışı olayına sıcak değilim o yüzden. Kadro dışı kalmayı hak eden 1 kişi mevcut kadroda bana göre.
Fvde denedik onu ama o maclarda takim halinde kotuyduk ayagina top gitmemisti ztn
Bilmiyorum yav keske bonservisini eline verip kurtulabilsek maâsindan kurtulmjs oluruz en azindan

Arda çıktığı dönem takımda kreatif adam yoktu zaten. Büyük fark yaratmıştı. Liderlik vasfı da vardı ama işte çok konuşuyordu. Bizden gidişi de çok anlamsız vakitteydi.

Sence Atletico sistemi Ardayı köreltti mi ? Evet önemli başarılar kazandı ama Orada izlediğim Arda pek suya sabuna dokunmayan bir oyuncuya donustu.Hatta çalım becerisi falan da geri gitti bence.

Çok konuşma sebebi de takımda ondan başka sorumluluk alabilecek biri yoktu. Hagi gibi biri olsaydı arda bambaşka biri olurdu bence. 22 yaşında adama 10 no kaptanlık falan derken kayışları sıyırdı

Sence Atletico sistemi Ardayı köreltti mi ? Evet önemli başarılar kazandı ama Orada izlediğim Arda pek suya sabuna dokunmayan bir oyuncuya donustu.Hatta çalım becerisi falan da geri gitti bence.
suya sabuna dokunmayan derken üstat atleticoyu top oynatan adamdı arda

Tangna Bruma babasının yanında bir sene top tepsin babel de hollandada bi sene kalsın bu işten kâr etmeyecek hiçbir taraf yok niye yapmıyoruz anlamak mümkün değil babelin maaşı psvye çok yüksek geliyorsa ödeyelim bi kısmını zaten elimizde kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt