- 1 Mayıs 2018
- 57.852
- 48.628
- 3.873
9golani kimse 18m euro vermez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyle biri film vardi. Sanirim 30 yil once filandiTesadüf : Saç kestirdikten sonra kariyerleri düşüşe geçen Arda ve Selçuk Inan
Ekli dosyayı görüntüle 93113
Okay için
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
samson & delilahBoyle biri film vardi. Sanirim 30 yil once filandi
Gelirse ekime kadar , gelmesse
5 ekime kadar sürer bu iş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deprem icimizden gececek belli yaw. Hic duracagi yok. Bi bakiosun malatyada. Bi bakiosun elazigda. Simdi de marmaraya gitti.
Ne boktan bir yıl oldu. Niye bu kdr hareketliler bu faylar
Ben PSVde biraz takip ettimde BAL ligindeki Yozgatspora almam o kadarını soyleyim, yada artik kacinci ligdelerseBizden gittikten sonra izlemedim ama yetenek kaybolmaz, fiziki durum 2-2.5 ayda form tutar, uyum sureci keza oyle geriye sadece mental form kalir bu da FT'nin isi. Yanlis mi dusunuyorum.
Bruma beyinzisin önde gideni, haklisin.Hollanda liginde iş yapamayan Bruma'dan bir halt olmaz
Araplar bile vermez. Inter nasıl satmayi düşünüyor acaba ilginç. Bizim Diagne'yi satma olayımıza döner işleri9golani kimse 18m euro vermez
Yeteneğine ihanet edenlerden resmen. Böyle yetenekli olucam durmadan çalışırdım ama para tatlı geliyor demek ki kimilerine.Bruma beyinzisin önde gideni, haklisin.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum ama benim dedigim filmde liseli bir cocuk sporcuydu. Mizrak atiyordusamson & delilah
Ezeli rakibe atılan çalım. Maliyeti €35m.