Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Taylan Antalyalı’yı kiralamayacağını Taylan’ın menajerine iletti.
Dolayısıyla Ankaragücü’nün isteği de ilgi olarak kaldı, resmi bir teklif yapılmayacak. (Nexus Sport)

G.antep maci oncesi , 10 numaramiz varken ne yaptigimizi bir G.Antep maci ile hatirlamak, hatirlatmak istedim!

6 ve 8 de vardı o takımda. Şimdi hiç biri yok.
tapatalk_1598554377990.webp

Celta kulübü Okay için resmi teklif yok diyor.

A.A. hangi kulübe Okay için clark çekiyor acaba....

hangi birisine söveceğimi şaşırdım laçka olmuş durumdayız, mağduruz.
1.9 milyon euroya şeyh sahibi takıma gidiyor herif bizim yönetim 200 bin falan mi teklif ediyor.
Hayır bu sene toplam 6 ya giden 3 tasne oyuncu 1-2 seneye muhtemelen 15 milyon eruro seviyelerine çıkacak. Diagneye çat diye 10 +bons veren adamlar değerdi 2m olan potansiyel yeteneklere gelince 200 bin mi teklif ediyor ya

Keitadan sonra gelmiş en iyi kanat oyuncusu brumadır harry onyekuru falan sadece bruma effect sayesinde alınmış oyunculardır siyahi kanat akımının sebebi bizim takımda son yıllarda brumanın etkisi

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keita ve bruma toplami bi Onyekuru etmez.

Keita showmen bir herifti. Ama buyuk maclarda yoktu. Elestirilere kizip bi macta da sinirlerine hakim olamayip carlosa yumruk atip takimi 10 kisi birakmisti fb macinda.

Hic biri Onyekuru kadar net buyuk mac ve kupa kazandiramadi.

Aradaki farki ayirt edemiyoruz forumca.

Evet göt sevgisini alkışlıyoruz bravo göt sevgisi. Sepil haberini 3484747 gün önce vermişsin, sen olmasan biz naparız.

Rodoptan Engelli olmayan biri yazsin hani coulibalynin fiyati 3.5 milyon olmustu diye.

Mevcut orta saha ile antebi ite kaka yeneriz belki ama başak ve fenere karşı şansımız olmaz gelecek adam başağa karşı oynamalı bunun için de bugün yarın da takıma katılmalı bu gecikmenin bedeli ağır olmaz inş

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt