Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

“Celtic states that they have NOT received any firm offers for Okay Yokuslu. Therefore, to this day, he does not contemplate his departure and cools the possibility of his departure to Galatasaray”

Turk medyasi bizim ile oyun mu oynuyorsunuz lan

Adamlar peşin 1.9 veriyor sen taksitle vermek istersen tabii 3 isterler. Herkes senin gibi değil ki.

Okay transferi yabancı sınırı geldiğinde elimizi rahatlatır diyorduk ama onu da beceremedi çapsızlar. Şimdi gider leş birini bulup getirirler menajer önerisi.. Abv

"Ayrıca Belçikalı futbolcunun maliyeti de el yakıyor. Inter kulübü, oyuncunun bonservisi minimum 10 milyon Euro bedel isterken, yeni sezonda kiralık ücreti olaraksa 2.5 milyon Euro talep ediyor."

@burhancanterzii / @ajansspor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5y6kgp2n.jpg

-Okay'dan başka transfer olmayacak anlaşılan daha doğrusu Okay bile olmayabilir bu kadar medyaya düştükten sonra transferin gerçekleşmeme olasılığı daha yüksek bence

-Bu takım şampiyon filan olamaz çok net 1 kanat ve 1 hücumcu orta saha eksiğimiz var

-Bununla birlikte Muslera'nın Ocak ayına kadar olmaması demek zaten şampiyonluktan kopmamız demek

-Falcao&Feghouli&Babel ve Belhanda dörtlüsünü gönderip maaş bütçesinde 15 mil.€ bütçe açmamız gerekiyordu ekonomimiz bu kadar kötüyken ama gelen olmadığı gibi giden de olmuyor takımda

Valla haklisin reis simdi sen de engel yeme
ben de yok kardeşimin hesabından bakıyorum kolay kolay tweet atmam
kendimi frenliyemiyorum mal insanlara karşı mahkemeyle fln uğraşmamak için pek yazmıyorum o yüzden

o değil de kadirle rodop ta ali yavuz fanı oldular sürekli beklentiyi yükseltiyorlar :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt