Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malatyaspor, bugün Adem Büyük ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.
Malatyaspor bu transferi bugün duyuracak.
Adem, bugün Malatya’ya geliyor. Malatyaspor’un akşam antrenmanında yer almasını bekliyoruz. (Nexus Sport)

uguru sevmem ama biz ne dediysek aynisini söylemiş. Bu konuda tebrik ediyorum kendisini ama badoudan gelen parayi ayırmamız lazim bu gelirden. dursun denen herif yüzünden o para uctu gitti gitmemiş olsa belki pas var diye 1-2 topcu gelirdi. Git gide çıtayı düşürdü yönetim ama colibaly denen velete bile tav oldu millet onu da alamadılar.
İş beceriksizlikten bilerek bu şekilde davranmaya doğru gidiyor. Korkum o ki bu yönetim gelenek seneye dusrunun bıraktığı gibi acil 10 milyon eurouk ödeme bırakmaz bütün ödemeleri zamana yayar. Bir sene sabrederiz sorun değil yere ki is yokusa suruklenmesin.

Bu arada gelecek yönetim gaassaray zaten para kazanıyor 3-5 ceplerim kafasini tasiyacaksa gelmesin kardesim. Kulübü seven gerekiyorsa servetinden kirintiyi verip geri almayı düşünmeyecekse gelsin.

Uğur Karakullukçu'nun dediklerine sonuna kadar katılıyorum

Mustafa Cengiz'in yönetimine geçtiğimiz 2018 Ocak döneminden itibaren 57 mil.€ bonservis girdisi olmuş takıma(Ndiaye-Ozan-Rodriguez-Gomis vs. vs.) ama bunların hiçbiri gerçekten Musta Cengiz'in aldığı oyuncular değil

2.5 görevde kalan yönetimimiz Marcao & Luyindama haricinde transfer ettiğimiz fiyattan fazlasına satabileceğimiz kimseyi takımımıza katmamış, hani aldığımız fiyattan fazlasına satmak bir kenara Diagne&Akbaba gibi aldığımız fiyatın yarısına bile satamayacağımız adamları aldılar

Bununla birlikte takıma hiçbir geri dönüşü olmayacak Seri&Onyekuru&Ndiaye&Lemina&Andone&Emre Mor&Nzonzi veya Mitroglou gibi adamları kira+maaşları ile ciddi bir harcama mevcut

Mustafa Cengiz transfer döneminin başında çıkıp söylediği ilk şey maaş bütçemizi 40 mil.€ civarlarına çekeceğiz olmuştu Falcao&Feghouli&Babel ve Belhanda dörtlüsü tek başlarına 15 mil.€ maaş alıyor neden bu dörtlü ile yollarımızı ayırmayı denemedik ?

Fffp filan demeyin gerçekten 57 mil.€ bonservis harcayabilme lüksümüz vardı 2.5 yıl içinde ve bu parayı en kötü şekilde kullandık(Marcao&Luyindama ikilisi haricinde)
video ise linki koyabilir misin

Yönetimin çapsızlığını, beceriksizliğini Galatasaray ile az çok ilgilenen herkes biliyor ama bunları kişisel hırsı için dile getirip yayınlayan bir gazeteci bozuntusuna da hak vermek hakikaten enteresan. Bu ne idiğü belirsiz adamın derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Uğur Karakullukçu'nun dediklerine sonuna kadar katılıyorum

Mustafa Cengiz'in yönetimine geçtiğimiz 2018 Ocak döneminden itibaren 57 mil.€ bonservis girdisi olmuş takıma(Ndiaye-Ozan-Rodriguez-Gomis vs. vs.) ama bunların hiçbiri gerçekten Musta Cengiz'in aldığı oyuncular değil

2.5 görevde kalan yönetimimiz Marcao & Luyindama haricinde transfer ettiğimiz fiyattan fazlasına satabileceğimiz kimseyi takımımıza katmamış, hani aldığımız fiyattan fazlasına satmak bir kenara Diagne&Akbaba gibi aldığımız fiyatın yarısına bile satamayacağımız adamları aldılar

Bununla birlikte takıma hiçbir geri dönüşü olmayacak Seri&Onyekuru&Ndiaye&Lemina&Andone&Emre Mor&Nzonzi veya Mitroglou gibi adamları kira+maaşları ile ciddi bir harcama mevcut

Mustafa Cengiz transfer döneminin başında çıkıp söylediği ilk şey maaş bütçemizi 40 mil.€ civarlarına çekeceğiz olmuştu Falcao&Feghouli&Babel ve Belhanda dörtlüsü tek başlarına 15 mil.€ maaş alıyor neden bu dörtlü ile yollarımızı ayırmayı denemedik ?

Fffp filan demeyin gerçekten 57 mil.€ bonservis harcayabilme lüksümüz vardı 2.5 yıl içinde ve bu parayı en kötü şekilde kullandık(Marcao&Luyindama ikilisi haricinde)
Ndiaye'den gelen parayı buradan ayırmak lazım. Çünkü Özbek kamyon yükü parayla aldığı oyuncuların maaşını ödememişti onlar ödendi. Kalan 40 milyonlada Luyindama+ Marcao+ Diagne ve kiralıklar alındı. Diagne dışında hatalı bir transfer yok yani yazdıkları yarısı boş.

uğur haklı ama diagne akbaba vb transferleri sadece yönetime yıkıp onları isteyen ve her başarıyı saatlerce kendisine yazdığı floryanın anahtarının sahibine tek kelime edemiyor

Fatih Terim'e gerçekten destek olmayı kestim artık 2.5 yıldır takımın başında kendisi var sportif başarısızlığın büyük bir kısmı onun yüzünden bu takımı hazırlayan çalıştıran transferleri isteyen Fatih Terim'den başkası değil yahu geçen sene bir hücum hattı kurdu Falcao&Babel&Feghouli arkalarında Seri&Lemina&Nzonzi rakip kaleye gitmemiz 3 gün sürüyordu hatasından hiç bir ders almamış belli ki şimdi kurduğu hücum hattına bakın Arda&Falcao&Feghouli arkalarında Belhanda rotasyonda yine Babel şu hücum hattının şampiyon yapma şansı yok

Madem transfer yapamıyoruz gençler neden oynamıyor ? Atalay'ı Bartuğ'u Abdüssamed'i Ali Yavuz'u neden şans bulamıyor hoca ? Feghouli hazırlık maçında bile sıçıp batırıyor Sekidika'yı 20 dakika yanında bekletiyor dalga geçer gibi yahu Sekidika mı senin dengin ne diye adamla dalga geçiyorsun hocam ? takımda kanat oyuncusu yok bir şans ver şu Sekidika nasılmış izleyelim yemin ediyorum Sekidika'nın nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum Atalay'ın A takımda neler yapabileceğini bilmiyorum Bartuğ alt yaş kategorilerinde gördüğümüz kadar özel bir oyuncu mu bilmiyoruz Fatih Hoca bir şans vermiyor ki

Lig başlar yine ezbere bildiği takımı ezbere bildiği içi geçmiş oyunu oynatırsa gerçekten 6. 7. filan bitiririz ligi

Ndiaye satildi Donk ile sampiyon olduk

Gomis satildi Eren ile lige basladik ve CL’de oynadik

Devre arasinda Rodrigues satildi yerine kanat oyuncusu alinmadi Feghouli, Onye ve Sinan ile yarim sezon oynadik

Hoca’nin listesindeki forvetleri alamadilar gittiler son gunde Diagne’ye parayi bastilar

Cumartesi sezon basliyor orta saha yok

Hoca 2 yil once Galatasaray kulubu oyuncu satma konusunda da becerili olmali demisti. Ne satilan oyuncu var, ne de gonderilen yuksek maasli gereksiz oyuncular

Haksiz miyim?
Hocada formsuz .Ama adam gibi yonetim olsa hocanin istefiklerini tikir tikir yapabilse hocaya bahane kalmayacak belki kendisi olmuyor artik yapamiyorum deyip birakacak ama yonetim asiri derecede beceriksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt