Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Hakan ve Kaan Ayhan’ın alınamaması tam bir rezalettir. Biri bonservissiz diğeri 2m gibi bir paraya gitti. Yok para için gitmişler bilmem ne geçelim bunları. Sen G.saray markasını kullanarak bu oyuncuları getiremiyorsan ve 2. sınıf takımlara kaptırıyorsan 1 dakika bile durma zaten o koltukta. Bu kadar kolay mı G.saray’da yönetici olmak!
Emre Kılınç haricinde milli takıma oyuncu gönderemiyoruz seneye yabancı sınırlaması geldiğinde sakat Emre Akbaba'yı mı oynatacağız Oğulcan Çağlayan'ı mı Ahmet Çalık'ı mı oynatacağız yoksa Şener'i mi ?

Okay&Mert Hakan ve Kaan gibi yerli oyuncuları ne olursa olsun kaçırmayacaktık zaten yabancı oyuncu transfer edemiyoruz en azından genç yerliler ile doldurmamız gerekiyordu takımı bir de dalga geçer gibi Adem'i de bırakıyoruz bedavaya sanki takımda yerli oyuncu madeni var

Yönetim demek Galatasaray demek değildir yönetimler geçici ve eleştirilebilir oluşumlardır.Herkes yalıyor zaten bırakın da 2-3 gazeteci de elestirsin

Sen meseleyi anlamamışsın.. Bu menfaatçiler içerden bilgi alırken yönetimi yalıyordu. alamayınca eleştirmeye başladılar. Bu gazetecilik falan değil. Bunların menfeatleri gs den daha büyük.. eleştirmek ile intikam almak arasındaki farkı görmek gerekir.

Uğur Karakullukçu'nun dediklerine sonuna kadar katılıyorum

Mustafa Cengiz'in yönetimine geçtiğimiz 2018 Ocak döneminden itibaren 57 mil.€ bonservis girdisi olmuş takıma(Ndiaye-Ozan-Rodriguez-Gomis vs. vs.) ama bunların hiçbiri gerçekten Musta Cengiz'in aldığı oyuncular değil

2.5 görevde kalan yönetimimiz Marcao & Luyindama haricinde transfer ettiğimiz fiyattan fazlasına satabileceğimiz kimseyi takımımıza katmamış, hani aldığımız fiyattan fazlasına satmak bir kenara Diagne&Akbaba gibi aldığımız fiyatın yarısına bile satamayacağımız adamları aldılar

Bununla birlikte takıma hiçbir geri dönüşü olmayacak Seri&Onyekuru&Ndiaye&Lemina&Andone&Emre Mor&Nzonzi veya Mitroglou gibi adamları kira+maaşları ile ciddi bir harcama mevcut

Mustafa Cengiz transfer döneminin başında çıkıp söylediği ilk şey maaş bütçemizi 40 mil.€ civarlarına çekeceğiz olmuştu Falcao&Feghouli&Babel ve Belhanda dörtlüsü tek başlarına 15 mil.€ maaş alıyor neden bu dörtlü ile yollarımızı ayırmayı denemedik ?

Fffp filan demeyin gerçekten 57 mil.€ bonservis harcayabilme lüksümüz vardı 2.5 yıl içinde ve bu parayı en kötü şekilde kullandık(Marcao&Luyindama ikilisi haricinde)

140 milyon euro zarar aciklayan kepce kulaklinin ustun yonetimi sayesinde UEFA men cezasi verdi. Bu yonetim kaldirdi.

Mustafa Cengizden once ust uste kar aciklayan tek yonetim Alp Yalmandi. Ondan sonra kar aciklayan kalmadi neredeyse.

Derbi galibiyeti unutmustuk, hatirladik.

Sampiyonluklar yasadik. 3. Ye Covid engel oldu.

Elinde oyle veya boyle satilabilir Marcao-Lyundama var. Bonservisine sahip oldugun Falcao, Diagne var. Belki Okay, Etobu olacak.

Ben kuşspor medyasinin M.Cengiz yonetiminden korktugunu ve ona gore saldirdigini net gorebiliyorum!

Marcao , Luyindama satılmadan Kaan ayhanla ilgilenmek daha büyük rezalet bence.
Herif niye gelsin ki iki tane as stoperin dururken.

Yoo neden rezalet olsun ki? Devre arasında ya da en geç sezon sonunda bunlardan en az birinin hatta ikisinin de satılabileceği bariz belli. Şimdiden yerlerini doldurmuş olurduk. 6 ay 1 sene rotasyonda idare ederdi sonra ilk 11 olurdu.

Planlı takımlar daha oyuncusunu satmadan yerini dolduruyor bizim gibiler ise satılsın da o zaman bir çaresine bakarız kafasında.. Bu zihniyet yüzüden bu haldeyiz zaten.

Yahu asıl mesele o zaten oyuncu satamadığımızı para harcayamayacağımızı bizden daha iyi bilmiyor mu yönetim ? ne diye Koulibaly veya Moder ile uğraştık ki şimdiye kadar ?

Bir yerden gömü filan mı çıkacaktı da alacaktık Moder'i ? Birde hem Moder hem Kamil'i istedik, Koulibaly'i hangi parayla alacaktık da uğraştık o kadar ?

Aynı şey Okay içinde geçerli Celta neden sürekli oynattığı genç sayılabilecek 6 mil.€ yatırım yaptığı adamını bize kiralasın ki ? şu anda bir takımın gelip Marcao'yu bize 1 mil.€ 'ya kiralasanıza dediğini düşünsene reis kabul eder miydin ?

İşbitiremezlik olduğunu düşünüyorum sorun orada.
Koulybaly ile ilgilenmek de saçmaydı , direk gelip oynayamayacak oyuncu için elinde imkan kısıtlı iken niye ilgilenirsin anlamak mümkün değil.
Okayı göreceğiz , ben olabilitesinin var olduğunu düşünüyorum.

Yellow Red Wall

@yellowredwall

·
3d

Polis araçlarının üstündeki dönen ışık

Okay Yokuşlu bu sabah Óscar García yönetimindeki antrenmana katılmadı. Orta saha oyuncusu Celta Vigo ve Galatasaray arasında nihai anlaşmayı bekliyor.

Bağlantı simgesi

@noticiascelta
https://twitter.com/yellowredwall/status/1303646866924605440/photo/1

Yoo neden rezalet olsun ki? Devre arasında ya da en geç sezon sonunda bunlardan en az birinin hatta ikisinin de satılabileceği bariz belli. Şimdiden yerlerini doldurmuş olurduk. 6 ay 1 sene rotasyonda idare ederdi sonra ilk 11 olurdu.

Planlı takımlar daha oyuncusunu satmadan yerini dolduruyor bizim gibiler ise satılsın da o zaman bir çaresine bakarız kafasında.. Bu zihniyet yüzüden bu haldeyiz zaten.

Katılmıyorum , elin bu kadar güçsüzken , 3 milyonu Kaana gömüp , ben Marcao'yu satacak adam arıyorum diye gezersen ortada 5 milyon teklifle kapına gelirler.
O kadar planlama kabiliyetine sahip bir kulüp değiliz.
Olsak dediğin geçerliydi.

2 gün sonra lig macina cikacagiz, ilk 11'i bile dizemediler. resmen organize kötülük.

140 milyon euro zarar aciklayan kepce kulaklinin ustun yonetimi sayesinde UEFA men cezasi verdi. Bu yonetim kaldirdi.

Mustafa Cengizden once ust uste kar aciklayan tek yonetim Alp Yalmandi. Ondan sonra kar aciklayan kalmadi neredeyse.

Derbi galibiyeti unutmustuk, hatirladik.

Sampiyonluklar yasadik. 3. Ye Covid engel oldu.

Elinde oyle veya boyle satilabilir Marcao-Lyundama var. Bonservisine sahip oldugun Falcao, Diagne var. Belki Okay, Etobu olacak.

Ben kuşspor medyasinin M.Cengiz yonetiminden korktugunu ve ona gore saldirdigini net gorebiliyorum!
Yönetimin iyi yaptığı ve kötü yaptığı işler var.Finansal açıdan bu kadar kur baskısına rağmen iyi durumdayız diye düşünüyorum.Floryayı geri aldık Kemerburgaz ,Riva ve Gs adası problemleri bitmeden bence başkan ve finans ile ilgilenen kişiler işleri yürütme açısından kalmalı ama futbol ile ilgilenen kim varsa başta Apo olmak üzerr bırakıp daha önce bizde başarılı olan kim varsa getirmeleri gerekli diye düşünüyorum

Okay'ı bari alabilseler. Hiç yoktan iyidir.

Ha şu an gelsin diye dilenenler 5 maç sonra söver çünkü Okay bir ön libero için yumuşak bir oyuncu.

Fakat Etebo-Okay ikilisi çok iyi tandem olabilir. Tabi burada kritik olan Etebo. Adam neredeyse 6 aydır top oynamıyor. En önemli özelliği temposu. Bana göre 10. haftada falan ancak toparlar. Piri reis bir mucize yapmazsa işimiz zor.

Okay transferi yabancı sınırı geldiğinde elimizi rahatlatır diyorduk ama onu da beceremedi çapsızlar. Şimdi gider leş birini bulup getirirler menajer önerisi.. Abv
A. A. nın "almak istediğim oyuncuyu değil, başkasını soruyorum, sonra olmadı şunu verin diyorum" dümenini şimdi menejerler bizim yönetime yapıyor anlaşılan.
"Okayı verelim size. Okay olmuyor. Şu ıskartayı alın bari, yoksa taraftar topa tutar sizi."

Uğur Karakullukçu'nun dediklerine sonuna kadar katılıyorum

Mustafa Cengiz'in yönetimine geçtiğimiz 2018 Ocak döneminden itibaren 57 mil.€ bonservis girdisi olmuş takıma(Ndiaye-Ozan-Rodriguez-Gomis vs. vs.) ama bunların hiçbiri gerçekten Musta Cengiz'in aldığı oyuncular değil

2.5 görevde kalan yönetimimiz Marcao & Luyindama haricinde transfer ettiğimiz fiyattan fazlasına satabileceğimiz kimseyi takımımıza katmamış, hani aldığımız fiyattan fazlasına satmak bir kenara Diagne&Akbaba gibi aldığımız fiyatın yarısına bile satamayacağımız adamları aldılar

Bununla birlikte takıma hiçbir geri dönüşü olmayacak Seri&Onyekuru&Ndiaye&Lemina&Andone&Emre Mor&Nzonzi veya Mitroglou gibi adamları kira+maaşları ile ciddi bir harcama mevcut

Mustafa Cengiz transfer döneminin başında çıkıp söylediği ilk şey maaş bütçemizi 40 mil.€ civarlarına çekeceğiz olmuştu Falcao&Feghouli&Babel ve Belhanda dörtlüsü tek başlarına 15 mil.€ maaş alıyor neden bu dörtlü ile yollarımızı ayırmayı denemedik ?

Fffp filan demeyin gerçekten 57 mil.€ bonservis harcayabilme lüksümüz vardı 2.5 yıl içinde ve bu parayı en kötü şekilde kullandık(Marcao&Luyindama ikilisi haricinde)
Yanlış.

Badou satıldı o para harcanmadı, harcanamazdı çünkü kasada para yoktu, maaşlar ödenemiyordu. FFP anlaşması henüz yapılmamıştı.

Yani 41e düşüyor zaten onun da 25i Diagne, Luyi, Marcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt