Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay'ı bari alabilseler. Hiç yoktan iyidir.

Ha şu an gelsin diye dilenenler 5 maç sonra söver çünkü Okay bir ön libero için yumuşak bir oyuncu.

Fakat Etebo-Okay ikilisi çok iyi tandem olabilir. Tabi burada kritik olan Etebo. Adam neredeyse 6 aydır top oynamıyor. En önemli özelliği temposu. Bana göre 10. haftada falan ancak toparlar. Piri reis bir mucize yapmazsa işimiz zor.
Okay'ın yumuşak bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum sadece hantal ve yavaş.

1599649190167.webp

Okay transferini bile arap saçına çevirmeyi basariyoruz. Gitti geldi, antrenmanda, uçakta, Nusrette

Sonunda iyi kufur edecegiz gibi duruyor

Okay'ı bari alabilseler. Hiç yoktan iyidir.

Ha şu an gelsin diye dilenenler 5 maç sonra söver çünkü Okay bir ön libero için yumuşak bir oyuncu.

Fakat Etebo-Okay ikilisi çok iyi tandem olabilir. Tabi burada kritik olan Etebo. Adam neredeyse 6 aydır top oynamıyor. En önemli özelliği temposu. Bana göre 10. haftada falan ancak toparlar. Piri reis bir mucize yapmazsa işimiz zor.

Bizde

Yanlış.

Badou satıldı o para harcanmadı, harcanamazdı çünkü kasada para yoktu, maaşlar ödenemiyordu. FFP anlaşması henüz yapılmamıştı.

Yani 41e düşüyor zaten onun da 25i Diagne, Luyi, Marcao
Ben gidip Ndiaye'den gelen 16 mil.€ 'ya neden Tiago 'yu alamadılar demiyorum ki 1 tane adam alınamaz mıydı Ndiaye yerine diyelim ki Donk o joker performansını sergileyememişti ne olacaktı ? gerçekten takımı orta sahasız şampiyonluk yarışına sokmanın neresi doğru ?

Haydi diyelim 41 mil.€ 8 Luyindama 4 Marcao geriye kalıyor 29 mil.€ nereye gitti bu para ? bonservisiyle aldığımız bir Diagne bir Akbaba var ikisi de ekonomik boyutları yüzünden facia transfer ki geri kalan paranın kiralık oyuncular yüzünden çar çur edilmesini hesaba bile katmıyorum

Adil Gevrek: "Adem Büyük ile prensip anlaşmasına vardık."

Yağız

@10Gallinari

·
19d

Yönetime tepkiler pratikte haklı ama söylenmek istenenler aşırıya kaçmaya başladı. Satılmak istenen oyunculara bir tane bile teklif yok, gelirim diyenler vazgeçiyor, kasa desen boş, hayvan gibi maaşlar... Borca gir al ama hala 2010'daki transferlerin taksidini ödüyor bu kulup.

Bak mesela yönetim başarısız. Zaten bu yüzden bu sene son seneleri ama bu yönetimin hangi şartlarda geldiğini unutmamak lazım. Futbolculara 10-15 milyon euro civarı ödenmemiş borç vardı. Alınan futbolcuların ödenmemiş menajer ve bonservis taksitleri vardı, hatırlayın o dönemi herkes Uefa'dan cezaya kesin gözüyle bakıyordu, Cas'ta dava kazanan tek Türk kulübüyüz belki de. Hiçe giden Florya'yı aldılar 230 milyon Tl'ye şimdi orada projeyle 700 milyon Tl civarı gelir getirilebilir. Kemerburgaz işini hallettiler. Pandemi olmasaydı onun inşaatını konuşaçaktık belki de . Yönetim beceriksiz evet ama yaptıklarını da unutmamak lazım bu sene zaten kesin gidecekler o yüzden aşırıya kaçmamak lazım.
Kesin Kemerburgaz inşaatını konuşurduk. 3 yıldır yapılıyor ya.

Ya da Ada konusunu konuşurduk.

Aşırıya kaçıyormuş he ya ağzımıza sıçsınlar onu da beklemeliyiz herhalde bir o kaldı.

En azından bu sene SLye gidersek kim fark atacak stresi yok..Allah korusun şu halimizle bayernin falan eline düşsek bjkden beter oluruz

Okay'ın yumuşak bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum sadece hantal ve yavaş.

Bana göre oynadığı bölgeye göre yumuşak kalıyor. Hantal konusu ayrı pozisyon alması iyi olduğu için yavaşlığının pek bir önemi olmaz fakat Fatih Hoca taktiğinde herkesin hızlı olması lazım :red: Özellikle skor olarak gerideysek son 20 dk rakip hücumcular direk bizim stoperler ve kaleciyle baş başa kalıyor.

O yüzden burada Etebo en önemli parça. İnşallah Etebo'yu Piri reis çabuk toparlar.

Hauge hızlı değil ki Bruma tek ayakla sekerek koşsa Haugeye tur bindirir 50 metrede falan.

Hauge izlediğim kadarıyla gelişirse futbol zekası ve tekniği ile ön planda.Hız ikinci planda.Tabiki alınsa süper olur.Ama şu an bize farklı türde birrr oyuncu lazım.İngiltereden bir takım haber gerçek ise ilgilendiğimiz coulibalynin bonservisini alıp belçika takımına 2,3 seneliğini kiralamış.Biz ise bu tür oyuncuları gelsin hemen oynasın katkı versin diyoruz.Beklentileri hemen karşılayamayınca çöp diyoruz.Bizim yapmamız gereken özellikle ingiltere olmak olmak zere üst düzey klüplerden oyuncu kiralamak.Başka şansımız yok. Bu şekilde bir kanat kesinlikle bulmalıyız. Buda bruma kesinlikle değil.

Bu 2 milyonu Serdar Aziz transferinde olduğu gibi yapmışızdır inşallah

Uğur Karakullukçu'nun dediklerine sonuna kadar katılıyorum

Mustafa Cengiz'in yönetimine geçtiğimiz 2018 Ocak döneminden itibaren 57 mil.€ bonservis girdisi olmuş takıma(Ndiaye-Ozan-Rodriguez-Gomis vs. vs.) ama bunların hiçbiri gerçekten Musta Cengiz'in aldığı oyuncular değil

2.5 görevde kalan yönetimimiz Marcao & Luyindama haricinde transfer ettiğimiz fiyattan fazlasına satabileceğimiz kimseyi takımımıza katmamış, hani aldığımız fiyattan fazlasına satmak bir kenara Diagne&Akbaba gibi aldığımız fiyatın yarısına bile satamayacağımız adamları aldılar

Bununla birlikte takıma hiçbir geri dönüşü olmayacak Seri&Onyekuru&Ndiaye&Lemina&Andone&Emre Mor&Nzonzi veya Mitroglou gibi adamları kira+maaşları ile ciddi bir harcama mevcut

Mustafa Cengiz transfer döneminin başında çıkıp söylediği ilk şey maaş bütçemizi 40 mil.€ civarlarına çekeceğiz olmuştu Falcao&Feghouli&Babel ve Belhanda dörtlüsü tek başlarına 15 mil.€ maaş alıyor neden bu dörtlü ile yollarımızı ayırmayı denemedik ?

Fffp filan demeyin gerçekten 57 mil.€ bonservis harcayabilme lüksümüz vardı 2.5 yıl içinde ve bu parayı en kötü şekilde kullandık(Marcao&Luyindama ikilisi haricinde)

Mustafa Cengiz’in eleştirilecek tarafları vardır muhakkak ama bu biraz abartı. Yapılan iyi şeyler hep başkalarına ya da görünmüyor. Kötü durumların hepsi nedense onların üzerine kalıyor. Tarihimizin belkide en iyi stoper tandemini kurdular o parayla. Diagne transferi tutmadı fakat alındığı zaman inanılmaz gol rakamları olan bir adamdı alınması doğruydu o zaman için. Emre akbaba transferi için fenerle yarışırken onlar alsa istifası istenecek duruma gelinmişti. Saydığın kiralık oyuncular alındıktan sonra burda bayram havası vardı. O Uğur o zamanlar her programda o oyuncuları yalıyordu. Belhandayı geçen sene 8e satarken Fatih hoca izin vermedi satılmasına. Ki bu oyuncuları elden çıkarmak o dursun belasının verdiği yıllık ücretlerle imkansız gibi bir şey. Arabistan’da bile bu oyunculara bu paralar verilmiyor. Burada herkesin ders çıkarması gerekiyor. Uğur toz kondurmadığı hocaya da sorsun bu takım neden top oynamıyor diye. 3 yıldır bütün takımı hoca kuruyor. Ben hızlı kanat istiyorum der, alınmadı diye koşamayan babeli almak zorunda değil mesela. Taraftar her haberden sonra x oyuncu neden gelmiyor diye isyan etmez mesela. Abdurrahim foto çektirmesin mesela, teşekkür etmesin her takıma. Yani kısaca yönetim de hoca da taraftar da bazı konularda suçlu. Her kötü olayı Mustafa Cengiz ve Abdurrahim’e bağlamak biraz yanlı bi tutum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt