Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek istediğim ben oyuncumu satacağım deyip cümle aleme ilan edersen , degersizlestirirsin oyuncuyu.
Pazarlık yaparken senin o oyuncunun satışına muhtaç olduğunu bilir karşı taraf.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bunlara inanmıyorum satacağım dersen oyuncu da kalite varsa elbet istediğin fiyata satarsın. Misal geçen sene yusuf yazıcı transferi ve bedeli adamlar 1 seneden beri satmamız lazım para lazım diye diye en sonunda iyi paraya sattılar mı? Sattılar. Önemli olan doğru bir strateji ve satış ekibimizin olması. Albayrak oyuncuyu satarsa 7 milyon veren olunca uç milyon kar ettik hem dolarda arttı toplamda 2018 dolar kuruna göre bakarsak 12 milyon dolara satmış olduk der.
Sen oraya tok satıcı sağlam dil bilen, diksiyonu muhteşem bir ceo koyarsan bak bakalım oyuncular kaça gidiyor. Ölüyü bile satan adamlar var.

Yönetim yolsuzluklara başlamış ve menejerleri zengin etmeye, albayrak ve yusuf gibi siyasi figürleri koyarsan oraya batarız, terimde bunlara çanak tutuyor kulüp sahipsiz senelerdir keşke satılsa gelen kişi bunlara tekmeyi vurur şu mali ve idari yapılanmayı görse

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Profesyonel Futbolcumuz Adem Büyük ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.010.508 TL tutarındaki bedeli, karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

@Semih Çiğdem
Bonservis girdisi sayiliyor mu bu?

Imza parası ffpye dahilse sozlemse fesih niye dahil olmasın

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alacaklarına karşılık fes edildi diyemiyorlar taraftardan tepki çekmemek için.

Bakın adem bizim için geçen sene önemliydi bu oyuncuyu bırakıyoruz ama 2m para karşılığında

mehmet ayan denen lale birilerinin maşalığını yapınca gazatecilik yapmış oluyor yani. bugüne kadar hangi gazeteciliği yapmış bu yalaka. gidip ali koçun onlarca pisliğinden bi tanesinin belgesini çıkarsa ya. zaten nefret ederdim o şeref yoksunundan ne olduğunu iyice belli etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt