Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
704ed5ce4089421bbabd4db9a8d03dc6.jpeg
Eeee Diagne efendi... Gaza gelip instagrama fotoğraf atmak için plansız programsız çalışırsan böyle olur işte. Bu sene senin senen olacak, dikkat et.

Despodov forvet arkası oynuyormuş 3'lü defansa geçeceğimizi düşünürsek bu sefer de 10 numara yerine merkez orta saha ihtiyacı doğuyor.

Fatih
Luyindama Okay Marcao
Omar Etebo Transfer Saracchi
Despodov
Falcao Diagne​

Ne yazik ki konusulan gundem de olan genc alt yapi oyunculari pek ilerleyemiyor veya sans bulmuyor

Bizde mesela atalay ahmet sivri gibi genc oyuncularla ilgili bunlar yasandi ve daha sayamadigim bir cok genc var

aynisi rakiplerde de oldu Recep niyaz Muhammed demirci gibi isimler

bazen galiba abartiyoruz,potansiyel varsa zaten bir sekilde sans buluyor ozan kabak’ta oldugu gibi

Yunus Akgun mesela akhisar macinda cok iyi isler yapmisti kupa finalinde Ama sonrasi gelmedi cunku sureci yanlis yonettik kiralik göndermedik buda kulubun hatasi

herif sakattı rtaş
ayrıca avrupadada her topçu 18inde a takıma yerleşmiyor
örn
kane
mctominy
wan bisaka
fln...
Senin dedigin “gec” oynayan oyuncular icin nasil uzun bir liste yazabilirsem 18-19 yasinda duzenli olarak oynayan gencler icin de uzun bir liste yazabilirim. Sen daha oyuncuya sans vermeden oyuncuyu nasil degerlendiriyorsun, Donk yerine kadroda bulunsa ne Donk’a 500 bin + bonus vereceksin, ne de menajerine 500 bin komisyon. Kaldi ki son haftalarda yenilen golleri biz televizyonda izledik Donk ise sozlesmesi uzatilmadigi icin sahada izledi.

despedov nasıl adam. pırpır mıdır? bilenler bir söylese
Atletik,güçlü iyi şutordür.Fena adam değil cagliariye gittiğinde düşüşe geçmişti ama avusturyada ritmini buldu yine.Visca mesela oyun içinde kaybolan bir oyuncu ama despodov öyle değil topsuz alanda da iş yapar despodov , iyi yüklersen hucum presine de katılır bizim ligin topçusu bence tam olarak.

Ne yazik ki konusulan gundem de olan genc alt yapi oyunculari pek ilerleyemiyor veya sans bulmuyor

Bizde mesela atalay ahmet sivri gibi genc oyuncularla ilgili bunlar yasandi ve daha sayamadigim bir cok genc var

aynisi rakiplerde de oldu Recep niyaz Muhammed demirci gibi isimler

bazen galiba abartiyoruz,potansiyel varsa zaten bir sekilde sans buluyor ozan kabak’ta oldugu gibi

Yunus Akgun mesela akhisar macinda cok iyi isler yapmisti kupa finalinde Ama sonrasi gelmedi cunku sureci yanlis yonettik kiralik göndermedik buda kulubun hatasi
Terim'in düşüncesi fizik yoksa istediğin kadar yetenek olsun sifirsin. Ama Avrupa'da futbol hızlı oynandığı için yetenek varsa sahadasin

fb zahavi'yi alamamış. Baya kıskandıracak hamle olurdu. Son 2 maçın belli bölümlerini izledim, cidden gol için yaşıyor adam. Büyük fark yaratıyor duruşu bile.

Sevindim gelmediğine.

Senin dedigin “gec” oynayan oyuncular icin nasil uzun bir liste yazabilirsem 18-19 yasinda duzenli olarak oynayan gencler icin de uzun bir liste yazabilirim. Sen daha oyuncuya sans vermeden oyuncuyu nasil degerlendiriyorsun, Donk yerine kadroda bulunsa ne Donk’a 500 bin + bonus vereceksin, ne de menajerine 500 bin komisyon. Kaldi ki son haftalarda yenilen golleri biz televizyonda izledik Donk ise sozlesmesi uzatilmadigi icin sahada izledi.

ben de yazarım oynayan listesini kardeş gerilmene gerek yok, başta ozan kabak var, demek istediğim 18 19da oynamadı diye oyuncuya şans verilmiyor diye bişey yok bazı oyuncular geç gelişiyor, ayrıca herif sakat diye de ekledim istersen araştır ağır bir sakatlık geçirdi. donka da sözleşmeyi ben vermediğim için onun hesabını da bana sorma

Despodov forvet arkası oynuyormuş 3'lü defansa geçeceğimizi düşünürsek bu sefer de 10 numara yerine merkez orta saha ihtiyacı doğuyor.

Fatih
Luyindama Okay Marcao
Omar Etebo Transfer Saracchi
Despodov
Falcao Diagne​

Fatih
Luyindama Donk Marcao
Omar Etebo Okay Saracchi
Despodov
Falcao Diagne

Bence 18-19 yasindaki oyuncuyu kampa götüreceksin. Orda ilk haftalarda yeterli durmuyorsa, direk 1. veya 2. Liga kiralik yollayacaksin. Bazi vitaminsiz U19 ligindeki oyunculara karsi oynamak yerine, 2. veya 1. Ligin daha olgun ve fizigi güclü adamlara oynayarak daha iyi gelisirler bence.

En kötü ihtimal zayif kaliyorlar diye orda kas falan yapmaya bakarlar ve bize bir sene sonra daha diri geri dönerler.

Orda iyi oynarsa yine hazirlik kampina alirsin o 19-20 yasindaki cocuklari. Begendigin bu sefer kalir, diyerlerini bu sefer bir yüksek lige kiralik yollamak mantikli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt