Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etobo:
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, instagramda story atmayı çok iyi bilirdi,mesela ben bilmem.
Çok sakatlanırdı, ben sakatlanmam.Kanattaki arkadaş abi pas dediğinde sırtını dönerdi,ben dönmem.
Taylan,abi oyunu ben kurarım dediğinde dalga geçerdi ben geçmem.
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi ama pasları da bi tuhaf dağıtırdı.
Ne varsa ayağında gene döner dolaşır onun ayağında kalırdı, benim kalmaz.
Bizde top ortaya konur herkes ihtiyacı kadarını alır.
Lemina abim presi savunmaya yaptırırdı ben yaptırmam.Lemina sahaya şöyle fiyakalı, ama biraz da sakat çıkardı.Ben arkamı stoperlere verince, şöyle yaslanırım bi geriye.
Lemina 6'ydı ben 8'im demeyi de unutma renktaş.

Etobo:
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, instagramda story atmayı çok iyi bilirdi,mesela ben bilmem.
Çok sakatlanırdı, ben sakatlanmam.Kanattaki arkadaş abi pas dediğinde sırtını dönerdi,ben dönmem.
Taylan,abi oyunu ben kurarım dediğinde dalga geçerdi ben geçmem.
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi ama pasları da bi tuhaf dağıtırdı.
Ne varsa ayağında gene döner dolaşır onun ayağında kalırdı, benim kalmaz.
Bizde top ortaya konur herkes ihtiyacı kadarını alır.
Lemina abim presi savunmaya yaptırırdı ben yaptırmam.Lemina sahaya şöyle fiyakalı, ama biraz da sakat çıkardı.Ben arkamı stoperlere verince, şöyle yaslanırım bi geriye.
yapma reis lemina sık sakatlanan bi topçu olmasa top diye oynar etebo'yu, gerçi sakat haliyle de yapabilir bunu

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kulübün Afrika bağlantısı düşündüğümüzden de güçlü herhalde. Essien boşuna gitmez.

ewt..
He joins Ghanaian coach Mas-Ud Didi Draman in Nordsjaelland's coaching staff while former international teammates Derek Boateng and Laryea Kingston also work with the outfit in other technical capacities.
bi sürü ganalı cirit atıyormuş klüpte

Bu kulübün Afrika bağlantısı düşündüğümüzden de güçlü herhalde. Essien boşuna gitmez.
bu konu ile ilgili konuma bakabilirsin abi, derin araştırma ve yoğun çalışma ile emeğin birleşimi

Nordsjaelland takimindan Kamaldeen ve Diomande paketi yapalim

Kudus’dan sonra bu ikili de 2-3 seneye iyi paraya satilacak

En kritik sene önümüzdeki yaz transfer sezonu.

FFP bitmiş olacak ve biz büyük ihtimalle yine kimseyi satamayacağımız için oyuncuları bonservisli şekilde alacağız ve UEFA gel bakalım diyecek.

Yeniden bir 4 yıllık anlaşma olacak.

Bu açıdan önümüzdeki yıl yapacağımız bonservisli transferler önümüzdeki 4 yılı da etkilemiş olacak.

Avrupa ligi kuraları 2 ekimde çekilecekmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt