Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim 2016dan sonra gelmek istiyordu bize zaten. Özellikle şu malum basın toplantısında çok belli etmişti.

Ama Tudor'a bir etkisi yok bence, iyi de oynasak Başak, BJK maçlarındaki dibe batış ve oyuncularla yaşadığı problemler onu götürdü zaten Dursun da kesn şampiyon olması gerektiğinin farkındaydı, Terim değişimi de keza önceden aklındadır kesin.

hoca dursun ve yönetimiyle dirsek teması olan biri değildi zaten ki dursun'un çevresindeki yönetim dışı insanlar fatih terim'e ikna etti başkanı. yoksa kim bilir kimlere giderdi ve tudor yerine saçma sapan biri daha getirilip baş aşağı çakılırdık o sezon muhtemelen. tarih yine olması gerektiği gibi güzel aktı bizim için euro2016'daki prim kavgasıyla başlayarak.

şöyle de güzel 1 asisti vardı

falcao şu şutu cekmeye calıssa bacağı kopar :crushed:

Gerçekten arada açıp şu maçları izledikçe Tudor'a haksızlık yapmışız diyorum Tudor acemi bir hocaydı illa ki yanlışları olacaktı Jürgen Klopp'un bile Liverpool kariyerine ilk başlangıcında da böyle büyük sallantıları olmuştu

Şu sahadaki oyuna bakıyorum da 2-3 yıl daha kalmış olsaydı Tudor belki tam istediği oyunu tutturabilirdi Galatasaray'da ki o baskılı dominant takım uzun yıllardır ligde izlemekten en keyif aldığım takımdı

hoca dursun ve yönetimiyle dirsek teması olan biri değildi zaten ki dursun'un çevresindeki yönetim dışı insanlar fatih terim'e ikna etti başkanı. yoksa kim bilir kimlere giderdi, tudor yerine saçma sapan biri daha gelirse baş aşağı çakılırdık o sezon muhtemelen. tarih yine olması gerektiği gibi güzel aktı bizim için euro2016'daki prim kavgasıyla başlayarak.
Orası öyle de kafasından geçmiştir Tudor'u gönderip Terim'i getireyim diye. Seçeneği belli olmasa çat diye hoca gönderecek çapı yok onun.

1 sene Sikering yönetti takımı malum.

Tudor 3lu savunma diye direte direte hem bizi rezil etti hem kendi kariyerinin çöküşünün adımlarını attı

hoca dursun ve yönetimiyle dirsek teması olan biri değildi zaten ki dursun'un çevresindeki yönetim dışı insanlar fatih terim'e ikna etti başkanı. yoksa kim bilir kimlere giderdi ve tudor yerine saçma sapan biri daha getirilip baş aşağı çakılırdık o sezon muhtemelen. tarih yine olması gerektiği gibi güzel aktı bizim için euro2016'daki prim kavgasıyla başlayarak.

galatasaray zaten şampiyon olacağı bir sezonda kulislerle olan bir değişiklikle gelecek yıllarını kaybetti enkaza adım adım yürüdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt