Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.813
- 101.987
- 5.238
Neftçi maçı sonrası napcaz?Geretsi de Tromso maçı sonrası tekme tokat yollamalıydık evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neftçi maçı sonrası napcaz?Geretsi de Tromso maçı sonrası tekme tokat yollamalıydık evet.
3 0 bjk macinda ne oldu?3-0 Bjk macini ac izle 90 dkk ve bana bir daha tudor mudor deme can
Ondan önceki sezon riko 2-2
Ve beşte biri transfer butçesiyle
Denizliye donercenk tosunun da dötü kalkmış dünya yıldızı gibi konuşuyo Türkiyeye dönmek için henüz erken dio angut
yav ben basak macını da izlerim de terimin tudordan daha iyi oldugu tek maç kadıköy galibiyeti aldıgımız maçtır onun harici ne artısı var terimin, hatta zarar3-0 Bjk macini ac izle 90 dkk ve bana bir daha tudor mudor deme can
Ondan önceki sezon riko 2-2
Ve beşte biri transfer butçesiyle
Uzun calismak zordur. Tudor kisa kaldığı icin badem gözlü oldu. Sezon uzasaydi artilari degil eksileri konusulacakti.
DevamNeftçi maçı sonrası napcaz?
Ula basaktan 5 yiyen bjkden tarihi fark yiyen herifi gerets ile karsilastiranin aklina sokim
Biri aydin ugur ferhat ile ugrasirken digeri hayatında başka kulupte goremeyecegi kadar butce verildi
F off
Şakir?
Yahu Terim Sami Yen'de fenere 4 0, Kadikoyde 6 0 yenildi. Sen ne anlatiyorsun? Allahtan 4 0 yenildigimiz macta elinde klavye filan yoktu.Ula basaktan 5 yiyen bjkden tarihi fark yiyen herifi gerets ile karsilastiranin aklina sokim
Biri aydin ugur ferhat ile ugrasirken digeri hayatında başka kulupte goremeyecegi kadar butce verildi
F off
o maç carole izlediğim en kötü futbolcu performansına imza atmış olabilir, yukardaki latovlevici videosu bile skill videosu kalır yanındaostersund maçındaki kadroya bir bal bakalım
Hafif duzelttimTudor benim icin vatan hainidir bruma gibi cocuga yaptiklarindan sonra. O bir vatan hainidir. NOKTA
Senin o kafana sıçayım. Sg şimdi.Ula basaktan 5 yiyen bjkden tarihi fark yiyen herifi gerets ile karsilastiranin aklina sokim
F off