Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 2 sene önce aldığında 7.2 bonservis vermiş zaten.
Düşüşte olan adamın opsiyonunun aynı para olması büyük başarı :tbr:
İstifaaaaaaaaaaaaaa

gavatlara ayar veren adamın dibiydi

bu kadar yancı yalaka gt lalesinin olduğu ülke futboluna fazlaydı
evet tudorun muhteşem kariyeri bizden sonra da devam etti gittiği takımlardan kovuldu.Bu muhteşem performansını şuan juvede defans antranörü olarak sürdürüyor.

Adamlar 2 sene önce aldığında 7.2 bonservis vermiş zaten.
Düşüşte olan adamın opsiyonunun aynı para olması büyük başarı :tbr:
İstifaaaaaaaaaaaaaa
Adam 2 aydır memleketinde kamp yok bireysel antreman dışında çalışma yok bizde form tutması zaten 1 ay :) rehabilite edip takımına göndeririz alıştık zaten

Gerçekten arada açıp şu maçları izledikçe Tudor'a haksızlık yapmışız diyorum Tudor acemi bir hocaydı illa ki yanlışları olacaktı Jürgen Klopp'un bile Liverpool kariyerine ilk başlangıcında da böyle büyük sallantıları olmuştu

Şu sahadaki oyuna bakıyorum da 2-3 yıl daha kalmış olsaydı Tudor belki tam istediği oyunu tutturabilirdi Galatasaray'da ki o baskılı dominant takım uzun yıllardır ligde izlemekten en keyif aldığım takımdı
IMG_20190302_102922.webp

Linnesi bjk TS istiyor biz beğenmiyoruz adamın maaşı yüksekmiş kim yükseltti yönetim adam oynayınca belli bir standardı var hem sağ bekte hem sol bekte yolllarsak sener ile emre Taşdemir ile oynarız bir sakatlıkta

Ahmet Nur Çebi: "Bakın. Ben yarın istesem 10 futbolcuyu alır, transfer ederim. Peki bu futbolculara lisans çıkaramadıktan sonra ne anlamı var? TFF lisans yönetmeliğinde sorun olduğu hiç söylenmiyor." (TRT Spor)

Zor cekeriz opsiyonu. Acayip patlama yapmali ve direk biri onu +10 milyona almayi istemeli. Yoksa cekilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt