Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.784
- 109.601
- 4.878
Marcao veya luyindamadan birini satip 3 4 transfer yapmak lazim
Sampiyonluk zor bu os ve kanatlarla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BabayıKimi aldik
Tudor'u başarılı bulanlarla futbol konuşmaya değmez. Ben ilk 8 haftadaki oyunda da herkes uçup kaçıyorken bu oyun ne sürdürebilir ne de şampiyon yapabilir diyordum. 2 top yapabilen takımın bizi delik deşik edebileceği o kadar belliydi ki Başak ve Bjk maçlarında bunu gördük. Ayrıca takımın yıldızlarını kazanmak yerine küstüren bir adamdan da teknik direktör olmaz zaten anca yardımcı olur.
özellikle luyindama seneye 27 yaşında olacak. o yüzden değerini bulmuşken 1 yıl içinde satmak lazım. eski hataları yapmamak lazım değerini bulan oyuncuyu hemen satacaksınMarcao veya luyindamadan birini satip 3 4 transfer yapmak lazim
Sen süloya saydir. Adam seni engellesin. Sonra sosyal medya acimasiz de ha. Tipik terimci davranislari. Hep magdur.
özellikle luyindama seneye 27 yaşında olacak. o yüzden değerini bulmuşken 1 yıl içinde satmak lazım. eski hataları yapmamak lazım değerini bulan oyuncuyu hemen satacaksın
Taraftarı coşturak 30 üstü "renkli" oyuncu ile kimi kasy etmiş o zaman.Rodop nainggolan için imkansıza yakın konuştu
Taraftarı coşturak 30 üstü "renkli" oyuncu ile kimi kasy etmiş o zaman.
Sakatlık geçirmese , geçen devre arası satılacakdı bence.Teklif yokmus her ikisine de via Serdar Ali
He ya bu 8 hafta geyiği bitmedi gitti. Sezon öncesi köpek gibi çalıştırdı takımı, sezonu da erken açtık zaten. Diğer takımlar maç temposu kazanıp bizim fitness seviyemize geldiğinde hiçbir olayımız kalmadı işin aslı budur.Tudor'u başarılı bulanlarla futbol konuşmaya değmez. Ben ilk 8 haftadaki oyunda da herkes uçup kaçıyorken bu oyun ne sürdürebilir ne de şampiyon yapabilir diyordum. 2 top yapabilen takımın bizi delik deşik edebileceği o kadar belliydi ki Başak ve Bjk maçlarında bunu gördük. Ayrıca takımın yıldızlarını kazanmak yerine küstüren bir adamdan da teknik direktör olmaz zaten anca yardımcı olur.
bizimkilerde iş yok. ne almayı biliyorlar ne satmayı. başka bi takımda olsa böyle 2 genç stopere teklif yağardıTeklif yokmus her ikisine de via Serdar Ali