Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
bu opsiyonlara hiç gitmeyip yaptıgımız çakallıkları öğrendiklerinde bize kimse oyuncu vermeyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o maçla ilgili hatırladığım tek şey hınçalın maç sonrası yazdıklarıydı.Bu Galatasarayı uzun yıllar kimse durduramaz demişti.Bende içimden haliyle sittir lan demiştim.Ama o maça baktığınızda maçın hakkı 7 3 falan bizim üstünlüğümüzle bitmesi gerekirdi.Tipik febe şansızlığı ve hayrettin maçıydı resmenO maçta şöyle bir durum var. Hagi ilk 2 maçta oynayıp tüm golleri atmıştı.
Sonraki 2 maçta oynayamadı biri Fener diğeri de berabere bitmişti hatırlamıyorum.
Sonra 10 hafta falan kazandı yine Fenere yenildi zaten başka da yenilmedi o sezon.
bu opsiyonlara hiç gitmeyip yaptıgımız çakallıkları öğrendiklerinde bize kimse oyuncu vermeyecek
Ula basaktan 5 yiyen bjkden tarihi fark yiyen herifi gerets ile karsilastiranin aklina sokim
Biri aydin ugur ferhat ile ugrasirken digeri hayatında başka kulupte goremeyecegi kadar butce verildi
F off

bir sonraki sezon 9 puanlık fark vardı.Onunda nedeni bizim bir maçımız eksikti.Yani 9 değil fark 6 dı.febede ikinci yarının 7. yada 8. haftasında deplasmanda kayseriye yenilerek liderliğe biz yükselmiştiko sezon devreye de 9 puan geride girdik
Zorunlu opsiyon ffpden dolayi olmuyor, zorunlu opsiyon bu seneye yansıyor. Çoğu kişi yanlış biliyor.Yönetim aldıkları oyuncuların hiçbirini zorunlu opsiyonla almasın bari.
Etebo gibi kiralama ücreti olmayan oyuncular bulsun.
Seneye gelen yönetimin eli güçlü olsun böylece.