Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu opsiyonlara hiç gitmeyip yaptıgımız çakallıkları öğrendiklerinde bize kimse oyuncu vermeyecek

O maçta şöyle bir durum var. Hagi ilk 2 maçta oynayıp tüm golleri atmıştı.

Sonraki 2 maçta oynayamadı biri Fener diğeri de berabere bitmişti hatırlamıyorum.

Sonra 10 hafta falan kazandı yine Fenere yenildi zaten başka da yenilmedi o sezon.
o maçla ilgili hatırladığım tek şey hınçalın maç sonrası yazdıklarıydı.Bu Galatasarayı uzun yıllar kimse durduramaz demişti.Bende içimden haliyle sittir lan demiştim.Ama o maça baktığınızda maçın hakkı 7 3 falan bizim üstünlüğümüzle bitmesi gerekirdi.Tipik febe şansızlığı ve hayrettin maçıydı resmen

Cagliari ve Inter Nainggolan transferi icin anlasamamis

bu opsiyonlara hiç gitmeyip yaptıgımız çakallıkları öğrendiklerinde bize kimse oyuncu vermeyecek
cennet-mahallesi-yunus-1.webp

Tudor'u başarılı bulanlarla futbol konuşmaya değmez. Ben ilk 8 haftadaki oyunda da herkes uçup kaçıyorken bu oyun ne sürdürebilir ne de şampiyon yapabilir diyordum. 2 top yapabilen takımın bizi delik deşik edebileceği o kadar belliydi ki Başak ve Bjk maçlarında bunu gördük. Ayrıca takımın yıldızlarını kazanmak yerine küstüren bir adamdan da teknik direktör olmaz zaten anca yardımcı olur.

Tudor ile lige iyi basladigimiz sezonun ilk haftalrinda bir Facebook taraftar grubunda aynen soyle demistim. Bu herifi simdi Tudor bey diyeceksiniz diye ovuyorsunuz ama sonra Riekerink gibi teneke baglayip kovalayacaksiniz. Zira Terim kuytuda bekliyor. O manyaktan teknik direktor falan olmaz.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o sezon devreye de 9 puan geride girdik
bir sonraki sezon 9 puanlık fark vardı.Onunda nedeni bizim bir maçımız eksikti.Yani 9 değil fark 6 dı.febede ikinci yarının 7. yada 8. haftasında deplasmanda kayseriye yenilerek liderliğe biz yükselmiştik

Yönetim aldıkları oyuncuların hiçbirini zorunlu opsiyonla almasın bari.
Etebo gibi kiralama ücreti olmayan oyuncular bulsun.
Seneye gelen yönetimin eli güçlü olsun böylece.

Yönetim aldıkları oyuncuların hiçbirini zorunlu opsiyonla almasın bari.
Etebo gibi kiralama ücreti olmayan oyuncular bulsun.
Seneye gelen yönetimin eli güçlü olsun böylece.
Zorunlu opsiyon ffpden dolayi olmuyor, zorunlu opsiyon bu seneye yansıyor. Çoğu kişi yanlış biliyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nainggolan
Brozovic
Vidal
Eriksen
Sensi
Barella

orta sahaya bak hey yavrum hey

Donk
Etebo
Omer
Taylan
Belhanda
Emre Akbaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt