Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'u başarılı bulanlarla futbol konuşmaya değmez. Ben ilk 8 haftadaki oyunda da herkes uçup kaçıyorken bu oyun ne sürdürebilir ne de şampiyon yapabilir diyordum. 2 top yapabilen takımın bizi delik deşik edebileceği o kadar belliydi ki Başak ve Bjk maçlarında bunu gördük. Ayrıca takımın yıldızlarını kazanmak yerine küstüren bir adamdan da teknik direktör olmaz zaten anca yardımcı olur.

o 8 hafta da yekpare bir dilim değil, antalya deplasmanında resmen sürünmüştük.

Marcao veya luyindamadan birini satip 3 4 transfer yapmak lazim
Sampiyonluk zor bu os ve kanatlarla
özellikle luyindama seneye 27 yaşında olacak. o yüzden değerini bulmuşken 1 yıl içinde satmak lazım. eski hataları yapmamak lazım değerini bulan oyuncuyu hemen satacaksın

.
20200909_200518.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor'u başarılı bulanlarla futbol konuşmaya değmez. Ben ilk 8 haftadaki oyunda da herkes uçup kaçıyorken bu oyun ne sürdürebilir ne de şampiyon yapabilir diyordum. 2 top yapabilen takımın bizi delik deşik edebileceği o kadar belliydi ki Başak ve Bjk maçlarında bunu gördük. Ayrıca takımın yıldızlarını kazanmak yerine küstüren bir adamdan da teknik direktör olmaz zaten anca yardımcı olur.
He ya bu 8 hafta geyiği bitmedi gitti. Sezon öncesi köpek gibi çalıştırdı takımı, sezonu da erken açtık zaten. Diğer takımlar maç temposu kazanıp bizim fitness seviyemize geldiğinde hiçbir olayımız kalmadı işin aslı budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt