- 20 Mayıs 2011
- 23.312
- 10.279
- 1.873
galasevgisi naing konusunda yanılmadı , tutup tutmayacağını okayda görürüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozonwafor'da maaşınıda karşı takım ödedi maaşına karşılık olmadı. Babel+ Diagne'de yapıldı bu birde Kostas'ta. 2 milyon bütçe vardı 1.350 kaldı.maaşına karşılık aldık onu yalniz. Biz odedik maaasini. Bunun maaşını onlar odeyecekse ok ama yine bize kilitlenmis
muhteşem iş başarmışlar gibi yine tam takım poz vermeye gelmişler

Davillaya domaliyoruz diyemiyor acaba kaç para aldı burdan menajerMustafa Cengiz: Hayırlı olsun. Scout ekibimizin araştırmalarıyla ve teknik ekibimizin onayı doğrultusunda, gereken mali yapılanma içinde transferleri yapmaya çalışıyoruz
![]()
Bizim o 200e ihtiyacımız var onların 600e ihtiyacı yok.yaw Allah'ın ozonwaforuna bile 200 bin kiralama ücreti aldığımız yerde niye beleş versinler bize
Okay için ne demişgalasevgisi naing konusunda yanılmadı , tutup tutmayacağını okayda görürüz
Bende kondisyoner olarak görmek isterdimTudoru sportif direktör olarak görmeyi yeğlerim
650 bin euro var ama 1.650.000 yok renkdaş,şaka değil gerçekcoulibaly 1,650,000 euro bonservis
biz 650 bin euro kiralık 7 milyon euro opsiyon
puhahah saka misiniz abi siz
Rendaş ben twitter veya instagramda takilmam etmem. Kimseyede oyle prim yapmam bir tarafini kaldirmam. nainggolan imkansiza yakin bir transfer olarak dusunmuyorum, yuksek maas alan oyuncu sayimizin fazla olmasi nedeniyl3 kadroda dusunmuyor olabiliriz,bu yuksek butcelileri gonderme gibi bir durumda olsaydik pek ala dusunulebilir ugrasilabilir bir transfer olurdu bizim icin. cunku bu takım 28 yas sneijder transferide gordu bir cok dunya yildizida gordu. ben hep orta sahada lider bir karakter gormek istemisimdir melo gibi, fernando gibi .. daha isim sayabilirim ama ortasaha benim en cok on3msedigim bir bolge. naingolan tam bir şef ve benim cok begendigim bir futbolcu. ortasahaya hirs mucadele, teknik ve futbol akli katar. ama bosverdim hayirlisi olsun zaten ilgilenmemişiz bile..Yav yanlış anlama renktaş. Senin özelinde söylemiyorum. Ama suç sizde yani. 3-5 tane kolpacılıkta çığır açmış herifin sizi enayi yerine koymasına izin veriyorsunuz bazen. Ortada fol yok yumurta yok, 2 gündür coştu millet. 2 dk oturup düşünseniz Nainggolan transferinin imkansıza yakın olduğunu fark edersiniz. GS'ın herifi istemesi mesele değil. Mesela ben de Stacy Cruz'u istiyorum ama her istediğim olmuyor haliyle.