Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galasevgisi naing konusunda yanılmadı , tutup tutmayacağını okayda görürüz

maaşına karşılık aldık onu yalniz. Biz odedik maaasini. Bunun maaşını onlar odeyecekse ok ama yine bize kilitlenmis
Ozonwafor'da maaşınıda karşı takım ödedi maaşına karşılık olmadı. Babel+ Diagne'de yapıldı bu birde Kostas'ta. 2 milyon bütçe vardı 1.350 kaldı.

Kiralama bedeli 675 bin Euro çok uygun. Satın alma opsiyonu da ister 7,5 milyon Euro ister 75 milyon Euro olsun ne farkeder zorunlu opsiyon olmadıkça sorun degil en kotu almayız. Asıl sorun oyuncunun maaşında yıllık 1,2 milyon Euro çok yav 800 bin Euro olmalıydı maksimum. Bir bakarsın Trabzon'un Sorloth gibi parlar ve 20 milyon Euro eder sezon sonu bonservisini alıp kar ederiz belli olmaz.

Başka transfer olmaz çünkü artık iyi adam almak için birini satmalılar ve o işi nasıl beceremediklerini biliyoruz.

EhfmyefWAAAKBkn
muhteşem iş başarmışlar gibi yine tam takım poz vermeye gelmişler :asd:

Acilen iş bilen yonetim lazim bize.

Başkan fena degil ama yusuf ile albayrak ile olmaz bu is.

Opsiyonunu kullanmyacaginiz oyuncu almayin.

Biz pilot takimi degiliz!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yav yanlış anlama renktaş. Senin özelinde söylemiyorum. Ama suç sizde yani. 3-5 tane kolpacılıkta çığır açmış herifin sizi enayi yerine koymasına izin veriyorsunuz bazen. Ortada fol yok yumurta yok, 2 gündür coştu millet. 2 dk oturup düşünseniz Nainggolan transferinin imkansıza yakın olduğunu fark edersiniz. GS'ın herifi istemesi mesele değil. Mesela ben de Stacy Cruz'u istiyorum ama her istediğim olmuyor haliyle.
Rendaş ben twitter veya instagramda takilmam etmem. Kimseyede oyle prim yapmam bir tarafini kaldirmam. nainggolan imkansiza yakin bir transfer olarak dusunmuyorum, yuksek maas alan oyuncu sayimizin fazla olmasi nedeniyl3 kadroda dusunmuyor olabiliriz,bu yuksek butcelileri gonderme gibi bir durumda olsaydik pek ala dusunulebilir ugrasilabilir bir transfer olurdu bizim icin. cunku bu takım 28 yas sneijder transferide gordu bir cok dunya yildizida gordu. ben hep orta sahada lider bir karakter gormek istemisimdir melo gibi, fernando gibi .. daha isim sayabilirim ama ortasaha benim en cok on3msedigim bir bolge. naingolan tam bir şef ve benim cok begendigim bir futbolcu. ortasahaya hirs mucadele, teknik ve futbol akli katar. ama bosverdim hayirlisi olsun zaten ilgilenmemişiz bile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt