Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine 1 sene için düşünülmüş bir transfer oldu Etebo
Opsiyonu aşağı çekme durumu olur mu sonradan bilmiyorum ama her ne kadar ffp bitse de seneye o para verilmez oyuncunun tutması durumunda.
Malum euro uçuşlarda

bu adam 24 yaşında defalarca nijerya’da milli olmuş ve pl piyasası olan bir adam. bir arkadaşın yukarıda yazdığı gibi maaşı ve kira ücretinde bir problem yok.ozorn bile 200’e kiralanıyor.

bedelsiz kiralanacak yazanlar yüzünden yönetime sallıyor bir cogunluk burda.

lakin satın alma opsiyonu bir miktar fazla olmuş. günü kurtarmak adına yaptık biz bu transferi diyor sanki o opsiyon. üzücü olmuş. ya makul birşey yok ya hiç koyma.

Kiralama bedeli 675 bin Euro çok uygun. Satın alma opsiyonu da ister 7,5 milyon Euro ister 75 milyon Euro olsun ne farkeder zorunlu opsiyon olmadıkça sorun degil. Asıl sorun oyuncunun maaşında yıllık 1,2 milyon Euro çok yav 800 bin Euro olmalıydı maksimum. Bir bakarsın Trabzon'un Sorloth gibi parlar ve 20 milyon Euro eder sezon sonu binsevisini alıp kar ederiz belli olmaz.

Aynen öyle

İki ihtimal var sezon sonu

Ya nerden buldunuz bu çöpü dehleyin diyeceğiz

Ya da herif uçacak kaçacak 7.5 milyon Euro’ya piyango vurdu diyeceğiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadroda düşünülmeyen menajeri sayesinde bize transfer olan adama güncel kurla 5 milyon TL küsür kiralama bedeli ödeniyor sonra da taraftara GS store'lara gidin deniliyor komik.

İnşallah bu transfer bizi yanıltırda Sörloth piyangosu gibi olur ne diyelim.

Yine salak yerine koyuyorlar taraftarı, zoruma giden o. Scout transferinden bahsediliyor. Allah’tan hiç mi korkmuyorsunuz? William D’Avilla’nın kucağına oturduğunuzu bilmiyor muyuz? Bu ne rezillik? Kimi salak yerine koyuyorsunuz siz? Karşınızda çocuk mu var sizin?

Scout ekibi diyor. Hocamızın onayı diyor. Ne onayı kardeşim? Adamın listesinde ki 10 oyuncuyu alamadınız, yine gittimiz D’Avilla’yı aradınız.

Yazıklar olsun böyle yönetime. Yalancısınız, yalan söylüyorsunuz. Şeffafız diyorsunuz. Şeffaf değilsiniz.

Etobo mudur nedir ilk 4-5 haftayı kaçırır. En son nezaman antrenmana çıktığını bilen yoktur. Sizin ben yapacağınız transferin içine tüküreyim.

ank da nevzatın yolundan gidiyor
bedelsiz anlaşma haberini bilerek çıkartmadıysa ben de bir şey bilmiyorum

Çok dikkat ederek transfer yapıyoruz diyorlar üstelik. Demek ffp olmasa ficko’dan beter ederler kulübü.

Düşük olan bir kısım var mı transferde :)
Belki maasi diyebiliriz. Stoke’de muhtemelen ayni parayi kazaniyordu, bizimkilere de anca ayni parayi alirsam gelirim demistir. Hatirlatiyim Andone bile gecen sezon 2.5m kazandi.

Maasini fazla elestirmem ama satin alma opsiyonu dedigim gibi yuksek. Stoke Etebo’yu 7.2 milyona almisti, satin alma opsiyonu daha yuksek;D

bu serdar ali ısrarla katardan belhandaya talip var 3 milyon teklif etmişler biz 5 istemişiz üstüne 3.5 maaşla 6.5 olur diyo ama adam güvenilir değil..

Nevzat bilgiyi almış yine, açıklanır diyodu bugün

Kim veriyo bu herife bu haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt