Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davillaya senelik 2 milyon versek bile gelmez. Adam senede en az 10 yapiyordur.

Iyi meslek aslinda, arastirmak lazim...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

şl ye gittiğimizde premier ligden gitmediğimizde championshipten oyuncu kiralıyoruz. galatasarayda yöneticilik yapmak bukadar basit

boşuna isim beklemeyin. okay da iptal. mustafa cengiz: Hayırlı olsun. Scout ekibimizin araştırmalarıyla ve teknik ekibimizin onayı doğrultusunda, gereken mali yapılanma içinde transferleri yapmaya çalışıyoruz şöyle birşey dediyse daha öyle bilindik adam gelmez.

marcao profili underrated adamlar gelicek , umarım öyle olur.

Etebo hariç 2 orta saha 1 de kanat gelecek deniyordu sözde. Muhtemelen en fazla 1 transfer daha olur,başka da beklemiyorum.

marcao’yu 4.5 a aldın portekiz liginde sonuncuyken. önceki yönetim eski adamlara öyle bedeller ödemiş ki adamlar parayı bırakmıyorlar ve al sat var. ne yapabilirler başka?

he bu yönetimde babel’e dunyaları verdi saçma sekilde o ayrı.
Yaklaşık 8 mil.€ sırf kira bedeli ödemişiz bu adamlara yıllık ücretleri toplamda 22 mil.€ yapıyor şöyle listeye bir bakıyorum ilk geldiği yıldaki Onyekuru ve Nagatomo haricinde bu adam çok iyiydi doğrudan takımın çehresini değiştirdi diyebileceğim 1 Allah'ın kulu yok

Ben şeyi çok merak ediyorum reis 13 tane adam kiralıyorsun kimi 6 aylık kimi 1 yıllık 8 mil.€ bonservis ve 22 mil.€ maaş kasandan çıkıyor bu normal mi ? ve asıl mesele bu adamlar hiçbir geri dönüşü olmadan basıp gidiyor takımına biz takımları için oyuncu hazırlamış oluyoruz

Bu parayla 1 Marcao benzeri transfer daha yapılamaz mıydı ? ne biyelim geçen sene Ocak ayında Onyekuru'yu bir daha kiralayacağımıza Bukari'nin bonservisini alamaz mıydık ?

Ben kiralık oyuncuya karşı değilim reis yanlış anlaşılmasın ama 1 tane adam kirala 2 tane adam kirala geçen sene ful takımı kiralık oyunculardan kurduk şimdi yetmedi bu yıl orta sahamızı kiralık adamlardan kuruyoruz seneye de bu gidenlerin yerine kiralarız 3-4 adam ohh Allah bereket versin

Şimdi Adem'den gelen para sayılacaksa 1 Milyon € ile 15 gün Okay'ı kiralamaya uğraşırız öylede transfer dönemi biter hayırlı olsun.

Transfer nöbeti bitsin artık ya , bok gibi bitecekse bile öyle bitsin.
Bir önümüzü görelim

muhteşem iş başarmışlar gibi yine tam takım poz vermeye gelmişler :asd:

Bence transfer edilen oyuncularla çekilen bu fotolar bizim yöneticilerin çapını gösteriyor.Adamlar çok ciddi reklam peşinde.

Ama bu transferde oluşan tepkilere şaşırıyorum.Tepkide geç kalındı..Geçen seneden belliydi bunların ne halt olduğu.
Fakat bu oyuncu üzerinde yemişim maliyetini yahu..Burada önemli olan oyuncunun kalitesi.

Burada çoğu kişinin bu oyuncu hakkında hiçbir fikri yokken maliyet hakkında yorum yapıp değerlendirme yapması anlamsız..
mesela neye göre 7,5 dan az olmalıydı..Bu yönetimin geçen seneden beri eleştiriyorum ve yetersiz oldğunu söylüyorum.Ama bu adam için verilen kiralık ücreti üzerindende anlamsız eleştiri yapılmaz..Neden bedavaya versinler.

Ne kadar paramız kaldı geriye 750 bin Euro mu tamam işte onunla da bir orta saha daha kiralariz crystal palace'tan ya da ingiltere İtalya Fransa liglerinden falan bir takımdan adını daha önce hiç duymadığımiz siyahi bir orta saha olur biter transferi kapatırız bunların yapacağı iş en fazla bu kadar olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt