Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoke City’de antrenmanlara çıkmamış bir oyuncuya €675.000 kiralama ücreti ödüyoruz.

Yetmedi bir de maaşını üstleniyoruz.

Biz oyuncuyu başka kulübe kiralarken hem maaşını ödüyoruz, herhangi de transfer ücreti almıyoruz.

Bakınız: Mitroglou.

Okay olmazsa yine etebo gibi cikma biri gelecek 6 numaraya

yarın muhabirler sıkmaya başlar etebo bedelsiz gelecekti ama son anda çıkan pürüzden dolayı kiralama ücreti verildi ve okay transferi çıkmaza girdi diye

neyse ki donk'a galibiyet primi verdik, hatasız oynar :red:

Her şey Alex Telles'in Manu'ya gitmesine bağlı komedi yav

Ya Manu'ya gidip bizim efsanemiz olacak ya da Porto'da kalıp onların efsanesi olmaya devam edecek :asd:
Telles'in transfer yapığı bizim pay kazanma ihtimalimiz Telles'in sözleşmesini tamamlayıp Galatasaray'a dönme ihtimalinden daha düşük bence reis

Dediğin gibi adam Porto efsanesi olacak nerdeyse

boşuna isim beklemeyin. okay da iptal. mustafa cengiz: Hayırlı olsun. Scout ekibimizin araştırmalarıyla ve teknik ekibimizin onayı doğrultusunda, gereken mali yapılanma içinde transferleri yapmaya çalışıyoruz şöyle birşey dediyse daha öyle bilindik adam gelmez.

marcao profili underrated adamlar gelicek , umarım öyle olur.
Keske oyle gelse de premierlig artiklari geliyor boyle diyince

yönetim iyice zıvanadan çıktı

hocaları tokat manyağı yapmıştı şimdi de menajerler kucak kucak gezdiriyor

Etebo 2018 Dunya Kupasinda basarili dribbling yapan oyuncular arasinda 4. sirada yer aliyor. Boyle bir oyuncunun kotu cikma ihtimali yok.

Bir kac aydir antrenmanlara cikmadigi icin anca 1 ay sonra hazir duruma gelir.

8DA6429E-592C-45B8-96A9-B03886502C88.webp

nasil yok ya 1.45 maicon, 200 bin ademden girdi, 300 binde kapıdan yetiştirme bedeli var. 1,9 milyon euroya yakin para girişi görünüyor had ademi geç .1.7 direkt dışarıdan geldi
1.430 maicon,mustafayı 200 biliyodum ben 300 olsa bile son kuruşuna kadar vermezler elde para kalmaz şimdi kalan parayı başka kiralık transferde kullancaklar :)
galasevgisi coulibaly için 2.4 milyon demiş bu arada

Yemin ediyorum tiksindim şu oyuncu kiralama işinden 675 bin € kiralama bedeli 1.2 mil.€ maaş ve sene sonunda hiçbir şey kalmayacak elimizde Etebo hazır şekilde takımına dönecek sürekli aynı boku yiyoruz

Etebo 675 bin€ kirala 1.2 mil.€ maaş
Seri 1.5 mil.€ kirala 2.8 mil.€ maaş
Lemina 1 mil.€ kirala 2 mil.€ maaş
Onyekuru(6 aylık) 750 bin€ kirala 650 bin€ maaş
Andone 700 bin€ kirala 2.5 mil.€ maaş
Saracchi 500 bin kirala 1.35 mil.€ maaş
E.Mor 200 bin€ kirala 725 bin€ maaş
Nzonzi 3.3 mil.€ maaş
Onyekuru(1 yıllık) 800 bin€ kirala 1.2 mil.€ maaş
Ndiaye 750 bin€ kirala 2.7 mil.€ maaş
Mitroglou 1.5mil.€ maaş
Nagatomo 1 mil.€ kiralama 2 mil.€ maaş

Bunlar yakın tarihte yaptığımız kiralık transferler inanılmaz büyük bir ekonomik kayıp var tamam anlıyorum FFP kriterleri var bonservis ödeyemiyoruz kiralık oyuncu bir yerde mantıklı bir tercih ama 1 adam kiralarsın 2 adam kiralarsın Mustafa Cengiz yönetimi 13 adam kiralamış 2.5 yıl içinde sırf 8 mil.€ kiralık bedeli ödemişiz

Millet 1.3 mil.€ verip Bukari'nin bonservisini alıyor 2-3 yıl sonra çift haneli bonservisler ile büyük takımlara satıldığı zaman kiralamak için kapısında yatarız alan takımın...
Bu yönetim 2 yılda kiraladığı oyunculara 8 milyon Euro bonservis bedeli ödemiş ve toplamda 22 milyon Euro maaş vermiş sonra da ekonomiden bahsediyorlar ulan 30 milyon Euro'ya en az 10 tane genç oyuncuyu bonservisleriyle alırdık içlerinden 3-5 tanesi tutsa kara gecerdik böyle kirala kirala nereye kadar elde var sıfır günü kurtarma çabaları boş yere nafile uğraşlar

Lemina, Seri, Nzonzi gidiyor orta sahadan sayısal olarak 3 adam gelmesi lazım. babel gitmiş geri gelmiş, diagne gitmiş geri gelmiş. belhanda mukavele bir yıl kalmış basıp gidecek. lyundama ve marcao arkası yok. onyekuru gitmiş ilk 11 oyuncusu gelen ve uçması beklenen arda.. saçma sapan bir transfer dönemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt